ortooxacell kiss2022.gif Flax

Miercuri, campioana CSM Târgovişte are nevoie de sprijinul târgoviştenilor! Ia-ţi bilet şi hai la meci!

De miercuri, 24 octombrie, la Târgovişte începe Euro Liga! În municipiu se vor desfăşura 6 meciuri din cele 12 pe care CSM le va susţine în competiţia europeană.

Astăzi, a avut loc prima conferinţă de presă dedicată evenimentului, la care au luat parte preşedintele onorific al clubului, primarul oraşului Gabriel Boriga, antrenorul principal al CSM, George Dikeoulakos, căpitanul echipei, Ancuţa Stoenescu, jucătoarea americană Jillian Robbins şi Andra Adiohos, reprezentantul primăriei Târgovişte în CSM.

“Au fost ani de zile de eforturi susţinute, eforturi sportive, manageriale, economice şi personale, pentru ca, începând din 2012, Târgoviştea, Dâmboviţa, România să aibă o reprezentantă în Liga Campionilor. Este cea mai importantă competiţie baschetbalistică europeană, iar noi sper să reprezentăm cu mândrie baschetul românesc”, a spus Gabriel Boriga, despre prezenţa clubului în cea mai puternică competiţie continentală în baschetul feminim.

“Avem nevoie de publicul târgoviştean care este întotdeauna la înălţime. Avem nevoie de toată susţinerea”, a precizat şi căpitanul echipei, Ancuţa Sotenescu. 

Organizatorii evenimentului atenţionează asupra protocolului sportiv şi organizatoric  extrem de strict, după care se vor desfăşura meciurile. Accesul se va putea face doar cu bilete de intrare, acestea fiind puse în vânzare pentru meciul de miercuri. Preţul variază între 7 lei, pentru zonele laterale ale tribunelor, 10 lei pentru zonele centrale ale tribunelor I şi II şi 50 de lei pentru sectorul VIP. Există, de asemenea, posibilitatea achiziţionării unor abonamente pentru toate cele 6 meciuri, al căror preţ maxim ajunge la 250 de lei. Organizatorii îi sfătuiesc de asemenea pe cei interesaţi să-şi achiziţioneze tichetele din timp pentru a evita înghesuială la ghişee înainte de începerea meciului. Sala Sporturilor, în care se vor disputa partidele, are o capacitate de 2.500 de locuri.

Jandarmii vor asigura paza şi protecţia în cadrul desfăşurării evenimentului, vor fi percheziţii corporale şi orice obiect considerat periculos va fi oprit la intrarea în sală.

Iată programul campioanei CSM Târgoviște în Euroligă

 

24 octombrie CSM Târgoviște – Famila Schio 
31 octombrie Fenerbahce – CSM Târgoviște 
14 noiembrie CSM Târgoviște – Nadezhda 
21 noiembrie UE Sopron – CSM Târgoviște 
28 noiembrie CSM Târgoviște – Arras Pays 
5 decembrie Good Angels – CSM Târgoviște 
13 decembrie Familia Schio – CSM Târgoviște 
19 decembrie CSM Târgoviște – Fenerbahce 
16 ianuarie 2013 Nadezhda – CSM Târgoviște 
23 ianuarie 2013 CSM Târgoviște – UE Sopron 
30 ianuarie 2013 Arras Pays – CSM Târgoviște 
6 februarie 2013CSM Târgoviște – Good Angels Kosice

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Agenda Politică Locală

psd pnl usr aur
MedcareTomescu romserv.jpg novarealex1.jpg hymarco fierforjat.gif
Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

CITEȘTE ȘI

Gopo
Foah ConsultOptic
Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Parteneri media