Mâine se joacă marele meci. Chindia vs. Dinamo

Mâine, F.C. Chindia va susţine meciul împotriva lui Dinamo din Cupa României, meci ce se va disputa pe stadionul din şoseaua Ştefan cel Mare.

La conferinţa de presă susţinută astăzi, antrenorul Silviu Dumitrescu s-a arătat optimist în ceea ce priveşte meciul de mâine ” Avem un meci foarte greu în Cupă, Dinamo trece printr-o perioadă dificilă, însă o să fie greu, mâine să învingem. Nu este imposibil.  O să tragem cu dinţii de şansa noastră şi de rezultat.” De asemenea, antrenorul a  ţinut să precizeze că nu sunt probleme de lot şi că echipa de sub turn va intra pe teren cu cea mai bună echipă.

Şi jucătorii Chindiei sunt optimişti, Cornel Dinu spunând că ” aşteptăm meciul cu încredere, sperăm să facem o figură frumoasă şi pentru asta nu avem nevoie decât de curaj, de nimic altceva.”

Antrenorul a ţinut să precizeze, însă, că “obiectivul nostru este în campionat, nu în Cupă, dar vom încerca să facem un meci frumos şi mâine, cu Dinamo”

Meciul se va juca începând cu ora 18.30 şi va fi televizat de sport.ro. Biletele costă 5 lei şi se află la peluza opusă PCH, deci la intrarea dinspre Șos. Ștefan cel Mare.

Distribuie:

Regata Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro