Gazeta Dambovitei | Cele mai noi știri din Targoviște și Dâmbovița

Ediția de marți, nr. 3705
18-1-2022

La al treilea trofeu consecutiv! Flacăra Moreni, din nou câştigătoare a Cupei României

Cupa României – faza judeţeană a devenit o „afacere” profitabilă pentru Flacăra Moreni. Echipa lui Gabriel Paraschiv a ajuns din nou câştigătoare a competiţiei KO, după ce a trecut de Recolta Gura Şuţii, cu scorul de 3-0, în finala întrecerii. Trofeul „achiziţionat” pe stadionul din Aninoasa este al treilea pentru „lupi” în ultimii patru ani. Într-o dispută în care maniera de arbitraj a lui Cristian Catană a lăsat mult de dorit, Flacăra a meritat din plin victoria. Chiar dacă jocul morenarilor a suferit în repetate rânduri ale disputei, Recolta s-a dovedit un adversar prea mic pentru gruparea de pe Cricov. La capătul mai multor încercări de gol în debutul întâlnirii, Flacăra a deschis scorul prin Iliescu (21), după ce a fructificat assist-ul lui Drăgan, de lângă portarul Curiman. Deschiderea scorului a adus o mică relaxare în jocul morenarilor, iar Gura Şuţii s-a aflat la un pas de a restabili egalitatea pe tabelă prin Stoica (26), printr-un şut de la 25 de metri, dar scos in extremis de Acasandrei de pe linia porţii. Moreniul a mai irosit până la pauză două şanse de gol, prin M. Plăcintă (30, 35), dar de fiecare dată încercările acestuia au ocolit ţinta căutată. În actul secund, Flacăra a profitat la maximum de căderea fizică a adversarului, iar ridicarea scorului la unul de neprezentare a reprezentat o simplă formalitate. Drăgan, omul meciului, a majorat avantajul pentru morenari (73), printr-un şut de senzaţie sub transversală din interiorul careului, iar trei minute mai târziu, nou-intratul Cârnaru a stabilit scorul final, pe pasa aceluiaşi Drăgan. Ultima mare ocazie de gol i-a aparţinut lui Constantin Ion „Doacă”, jucător ce a trimis o lovitură de cap sub transversală, dar Panaite a arătat şi el un reflex de zile mari (77). Disputa s-a încheiat sub semnul scandalului cu îmbrânceli între jucătorii celor două formaţii la mijlocul terenului, dar şi cu preşedintele Emil Tudor, preşedintele AJF Dâmboviţa, alergând pe gazon pentru a înmâna căpitanilor celor două echipe diplomele, mingiile şi trofeele binemeritate.

Flacăra Moreni – Recolta Gura Şuţii                     3-0 (1-0)

Marcatori: Iliescu (21), Drăgan (73), Cârnaru (76).

Flacăra: Panaite – Acasandrei (80 Mocanu), Timofte, A. Pârvu, Palamariu – L. Plăcintă (77 Huţuşoru), M. Plăcintă – Drăgan, V. Preda (70 Cârnaru), Guţă (59 Negrea) – Iliescu. Antrenor: Gabriel Paraschiv.

Recolta: Curiman – Stan, I. Radu, Dragne, Brânzaru (74 Călin) – Petruţu, C. Ion – Motolici (57 A. Pârvu), Olteanu (46 Rotaru), Manea – Stoica (80 Barbu). Antrenor. Victor Nicolae.

Stadion „Comunal” (Aninoasa). Spectatori: 400.

Au arbitrat: Cristian Catană – Ionuţ Pitiş, Costinel Neagu. Observator AJF: Emil Tudor.

Cartonaşe galbene: Guţă (31), V. Preda (39), Acasandrei (55), L. Plăcintă (74)/ Stoica (7), Petruţu (70), C. Ion (86), Curiman (87).

Ionuţ Parghel

Distribuie:

Leave a reply


hymarco
novarealex1.jpg Valeriana

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]
getsbet Gopo
kiss2022-01.jpg
romserv.jpg
Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Webhosting Armand Media