Juniorii A de la GŞA Nucet vizează promovarea în Liga Elitelor

Distribuie:

Juniorii A de la Nucet au intrat în linie dreaptă cu antrenamentele pentru partea secundă a stagiunii. Fotbaliştii antrenaţi de Dan Dumitru vor pune mâine punct stagiului centralizat de pregătire de la Valencia, iar pe 13 martie vor relua meciurile din campionat. În prima dispută oficială din acest an, aceştia vor întâlni pe CS Sport Team, pe teren propriu. Disputa cu bucureştenii va conta pentru etapa a 16-a a Campionatului Naţional. Obiectivul principal al micilor fotbalişti de la Nucet în actualul sezon va fi promovarea în Liga Elitelor.

„Această grupă de copii este una foarte bună şi va ajunge în eşalonul de elită. Am mare încredere în aceşti puşti că vor urca la finalul campionatului în Liga Elitelor. Noi suntem băgaţi prea puţin în seamă de presă, chiar dacă facem cantonamente prin Spania”, ne-a declarat Constantin Gheorghe, directorul Liceului Tehologic din Nucet.

În stagiul de pregătire din Spania, dâmboviţenii s-au antrenat la bazele sportive ale celebrelor echipe Valencia FC şi Levante UD. Micii jucători pregătiţi de Dan Dumitru au terminat prima parte a campionatului pe locul 2 în seria a treia, cu 23 de puncte acumulate, la doar o lungime distanţă de liderul CS Baloteşti. Singurul component pe care Nucet l-a pierdut în pauza competiţională a fost Râpan, jucător transferat la divizionara C, FC Aninoasa.

Ionuţ Parghel

juniori nucet (1) juniorii de la nucet

Distribuie:

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro