ortooxacell kiss2022.gif Flax

Etapa 17, 17 puncte, Chindia are azi duel tare cu CFR Cluj!

Chindia va evolua pe terenul liderului CFR Cluj în această seară, de la ora 20:30, în meciul din cadrul etapei 17. Cu 17 puncte acumulate, târgoviștenii sunt situați pe locul 10, neavând momentan posibilitatea de a urca în clasament, nici în cazul unei victorii în Gruia, Dinamo având un avantaj de 4 puncte. Clujenii sunt lideri, cu 31 de puncte, și vor face tot posibilul să-și păstreze poziția, în meciul de mâine. O victorie a echipei noastre ar conta extrem de mult, ca și moral dar și ca puncte, mai ales că vom întâlni în etapa următoare pe Academica Clinceni, pe Ilie Oană, chiar pe 1 decembrie, ziua națională a României.

Viorel Moldovan a declarat miercuri, într-o conferință de presă, că tot lotul este apt de joc, cu excepția lui Voduț, că nu știe sigur dacă Aioani va fi titular, lipsind de la pregătirea echipei datorită convocării la echipa națională U21, unde nu a evoluat, că este bucuros că echipa a făcut un meci foarte bun cu FCSB, amical câștigat cu 6-3 de băieții noștri. Au mai fost prezenți Andrei Dumiter și Vadim Rață, cel care a marcat pentru naționala Moldovei împotriva Franței. Ambii jucători au părut optimiști și pregătiți de un joc bun.

„Știm foarte bine ce ne așteaptă la Cluj, ne-am pregătit ca atare pentru a face un joc foarte bun și de a reuși să luăm punct sau puncte, împotriva CFR-ului, chiar dacă avem în față o echipă de mare, mare valoare, cu un lot atât numeric cât și valoros, foarte bun, cu o paletă largă din partea lui Dan Petrescu de a alege soluțiile pentru fiecare joc. (…) Nu avem absolut nimic de pierdut, mergem la Cluj să jucăm fotbal, să propunem fotbal de calitate.”

De cealaltă parte, Dan Petrescu a declarat:

„Viorel Moldovan a arătat că e un antrenor foarte bun. Chindia are în continuare șanse la playoff. O echipă care atacă. Trebuie să-i respectăm și să nu-i subestimăm pe cei de la Chindia.”

Meciul de pe moderna arenă clujeană, Dr Constantin Rădulescu (23.500 locuri), poate fi urmărit în direct pe Digisport, Look și Telekom Sport.

Suntem alături de voi! Hai Chindia!

 

BMG

Distribuie:

Lasă un comentariu

Agenda Politică Locală

psd pnl usr aur
MedcareTomescu romserv.jpg novarealex1.jpg hymarco fierforjat.gif
Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

CITEȘTE ȘI

Gopo
Foah ConsultOptic
Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Parteneri media