ortooxacell kiss2022.gif Flax

Deși pare imposibil, Chindia poate rămâne în Liga 1. Vezi scenariul care prinde tot mai mult contur!

 

Târgoviștenii vor disputa mâine jocul din ultima etapă a playout-ului, cel cu Voluntari! Partida se dispută pe Ilie Oană, de la ora 17:00, și poate reprezenta „biletul” de Liga 1 și pentru sezonul următor. E foarte probabil ca restanțele cu Dinamo să nu se mai dispute, Chindia cât și Hermannstadt și Sepsi urmând să câștige la masa verde. Cu eventualele 6 puncte din dubla cu Dinamo și victoria de mâine seară, Chindia ar scăpa de retrogradare, Dinamo urmând să dispute un baraj cu ocupanta locului 3 a playoff-ului Ligii a 2-a, CS Mioveni.

Toate acestea, în condițiile în care LPF aprobă un nou proiect ce prevede un sistem cu 16 echipe, în care ocupanta ultimului loc din playoff să dispute un baraj cu ocupanta primului loc din playout, pentru ultimul loc ce asigură participarea în cupele europene. Un astfel de sistem trebuie implementat în decurs de un an de la aprobare, dar Burleanu a afirmat că dacă LPF și cluburile sunt de acord cu această măsură încă de pe acum, sistemul competițional poate intra în vigoare încă din următoarea ediție de campionat, 2020 – 2021.

Practic, Chindia „e la mâna ei”! Totul gravitează în jurul jocului cu Voluntari, de mâine, de la Ploiești. Dacă ne dorim cu adevărat să evoluăm în continuare în prima ligă, trebuie să ne mobilizăm total pentru acest meci deosebit de important! Desigur, nu avea certitudinea că se va aproba planul cu 16 echipe, cât despre meciurile cu Dinamo, e aproape imposibil să mai fie disputate.

Vom avea o săptămână interesantă! Hai Chindia!

BMG

Distribuie:

Lasă un comentariu

Agenda Politică Locală

psd pnl usr aur
MedcareTomescu romserv.jpg novarealex1.jpg hymarco fierforjat.gif
Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

CITEȘTE ȘI

Gopo
Foah ConsultOptic
Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Parteneri media