DE LA CITITORI: Locurile de unde se poate admira Târgoviștea, din zona Mănăstirii Dealu, pline de gunoaie

Distribuie:

O cititoare Gazeta Dâmboviței a transmis redacției mai multe fotografii și un mesaj, atrăgând atenția asupra bipezilor care lasă gunoaie în urma lor, fără nici cea mai mică rușine sau mustrare de constiință. Mesajul cititoarei noastre reliefează doar unul din nenumăratele cazuri în care oamenii preferă să lase gunoaiele în spațiul verde în loc să le ducă la cosul de gunoi.

Gazeta Dâmboviței face și un apel către autoritățile competente și speră ca aceastea se vor sesiza și vor acționa în consecință!

Gunoaie, multe gunoaie reprezintă tot ce-i oferă naturii unii dâmbovițeni. Cum urci spre mănăstirea Dealu, acolo unde te poți bucura de panorama bătrânei capitale a Țării Românești, fie că te oprești pe drumul de țară aflat în vecinătatea celor două restaurante, fie pe drumul din dreapta aflat în apropierea mănăstirii, te întâmpină o diversitate de gunoaie: cutii de pizza, caserole de semipreparate, doze de bere, sticle, pahare de suc, pungi de semințe etc. Oprindu-mă să fac poze, m-am întâlnit cu mai mulți turiști care au rămas oripilați. Veniseră tot pentru a fotografia orașul, dar au pozat, în cele din urmă, ca și mine, ambalajele din iarbă. Dacă nu se vor lua măsuri, acel loc minunat o să ajungă un munte de gunoaie. De aceea, vă rog, pe această cale, având în vedere aprecierea și credibilitatea de care vă bucurați în calitate de jurnaliști, să încercați a trage un semnal de alarmă autorităților competente pentru ca această manifestare primitivă a oamenilor să fie aspru sancționată! Cred că locurile acelea ar trebui monitorizate atent! În așteptarea unei reacții prompte din partea dumneavoastră, vă mulțumesc pentru timpul acordat!”

MM

Distribuie:

Regata Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro