ortooxacell kiss2022.gif Flax

Daniel Neguț a ajuns la campioana României, CFR Cluj! Mult succes, Tabarcea! Chindia, încotro?

Cristian Neguț a părăsit Chindia Tàrgoviște, ajungànd la CFR Cluj. În schimbul său, au ajuns lângă Turn, Denis Rusu și Mihai Butean.

Neguț a jucat 6 ani pentru Chindia, fiind unul dintre cei mai buni jucători ai echipei. În ultima vreme, era în topul preferințelor fanilor, fapt dovedit prin evoluțiile foarte bune, în care arăta cea mai mare poftă de joc, cu o capacitate de efort foarte bună!

Să privim partea bună! Tabarcea va câștiga 8000 de euro lunar, cu bonusuri de 500 de euro la fiecare prezență într-un meci oficial, mult mai mult decât la Chindia! De la CFR poate face pasul la o echipă mai mare, evident într-o altă țară, avànd destul timp să mai joace, la cei 26 de ani.
Neguț poate evolua ca atacant dar și ca mijlocaș ofensiv, fiind un transfer bun făcut de campioana României, suporterii alb-vișinii primindu-l frumos în Gruia.

De cealaltă parte, nu am înțeles logica clubului nostru, mutarea fiind făcută poate doar pentru un progres al unuia dintre cei mai iubiți jucători de la Târgoviște. Și dacă tot suntem la acest capitol, nu e exclus ca și alți jucători emblematici să facă pasul către alte echipe. Aceste „experimente” ne pot costa scump, deoarece în cazul unei retrogradări va fi foarte greu de promovat înapoi, în primul eșalon valoric al României.

Te înțeleg perfect, Tabarcea! Viața de fotbalist e scurtă, iar frumoasa ta familie trebuie să aibe parte de tot ce e mai bun! Eu îți mulțumesc sincer pentru tot, și nu cred că sunt singurul. Rămâi același om, cu credință, același jucător, dedicat până în ultima secundă a jocului! Să ne vedem cu bine!

Foto: Fotbal Club CFR 1907 CLUJ NAPOCA / Facebook

BMG

Distribuie:

Agenda Politică Locală

psd pnl usr aur
MedcareTomescu romserv.jpg novarealex1.jpg hymarco fierforjat.gif
Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

CITEȘTE ȘI

Gopo
Foah ConsultOptic
Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Parteneri media