Gazeta Dambovitei | Cele mai noi știri din Targoviște și Dâmbovița

Ediția de weekend, nr. 3660/3661
4-12-2021

Cupa AJF Dâmbovița, competiție inedită, care trebuie repetată anual

Finalele Cupei AJF Dâmbovița s-au desfășurat marți, 25 mai, pe terenul sintetic de lângă Complexul Turistic de Natație Târgoviște.

Cupa AJF a fost prima competiție oficială după mai bine de un an jumătate în care fotbalul județen a fost ignorat de autorități! Mai mult de atât, nu s-a permis nici măcar organizarea jocurilor amicale, de pregătire. Doar antrenamentele fiind permise, în anumite condiții!

Asociația Județeană de Fotbal Dâmbovița, care s-a schimbat radical de când este condusă de Ciprian Prisăcaru, a propus un turneu între cluburile de fotbal din județ. Pe lângă cele 3 cluburi, Chindia Târgoviște, CSȘ Târgoviște și GSA Nucet, care au avut reprezentante formate din jucători UNDER 19, a mai fost invitată și Străjerii Târgoviște 1396, cu o selecționată mixtă, de juniori și seniori, componentă a Ligii a 4-a (locul 4), singura echipă care și-a manifestat intenția de a evolua într-un mini campionat sau în cadrul Cupei Romàniei, chiar dacă condițiile de participare erau speciale și mult mai costisitoare, fiind nevoie de testări la intervale scurte de timp.

Pentru prima dată în istoria fotbalului dâmbovițean, o partidă s-a desfășurat la lumina reflectoarelor, finala dintre Chindia și CSȘ Târgoviște, care a fost câștigată de CSȘ, cu 1-0! În finala mică, Străjerii s-au impus categoric în fața Nucetului, cu 6-0.

E un sentiment plăcut să revezi din nou fotbal după o pauză atât de lungă, în care ne-am confruntat cu o situație fără precedent la nivel global. Mai ales că au fost prezenți spectatori, evident respectând condițiile impuse de autorități! Fotbalul fără spectatori nu are niciun farmec! AJF Dâmbovița a căutat o organizare cât mai bună, prin personal amabil, transmisiuni live, social media și tot ce este nevoie pentru o competiție reușită.

Felicitări organizatorului și participanților! Ci toții ne dorim să revenim cât mai curând la normalitate! Cupa AJF trebuie repetată anual! Considerație!

Foto: Liviu Lazăr, AJF Dâmbovița

BMG

Distribuie:

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


hymarco
novarealex1.jpg Valeriana

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]
Gopo

CITEȘTE ȘI

soundservice SPMT
Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Webhosting Armand Media