Găești: Drama unei mame al cărei copil este dependent de droguri

Din dorința de afirmare, ori de integrare, tot mai mulți copii și adolescenți ajung să facă lucruri regretabile precum consumul de alcool, tutun, ori chiar consumul drogurilor de mare risc. Într-o situație similară se află și un băiat de doar 14 ani din orașul Găești care, la o vârstă atât de fragedă, este dependent de etnobotanice.

Mama adolescentului este în pragul disperării. Aceasta spune că fiul ei și-a vândut toate lucrurile personale, fură din casă și uneori cerșește pentru a face rost de banii necesari. Ea spune că vine des cu băiatul aproape inconștient la spitalul din Târgoviște. Femeia este disperată spunând că nimeni nu o ajută să rezolve această problemă, în ciuda faptului că a luat legătura și cu cei de la Spitalul de Psihiatrie „Am sunat la București. Nu găsesc unde să-l duc. Când se trezește, cere ajutor. Este de nerecunoscut.”, declară femeia.

Potrivit cronica-găeștiului.ro, mai mulți părinți din Găești se confruntă cu astfel de problemele, nereușind nici ei să primească ajutor din partea autorităților.

Distribuie:

Locuri de munca difamcom

novarealex1.jpg Valeriana

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro