ortooxacell kiss2022.gif Flax

Cum era de așteptat, 9 medalii pentru ACS Marin Marius Mihai Arte Marțiale Tàrgoviște la Cupa României la Kempo K1

Asociația Club Sportiv Arte Marțiale Marin Marius Mihai Târgoviște a participat la „Cupa României de Kempo K1, desfășurată pe data de 25 septembrie, la București!

Sportivii antrenați de Marius Mihai au avut prestații foarte bune, într-o competiție puternică, așa cum declară tatăl-antrenor, întorcându-se la Târgoviște cu 9 medalii!

„Chiar dacă a fost greu, noi nu am renunțat la nimic și am mers înainte, luptân eroic și câștigând medalii pentru Târgoviște și Dâmbovița, așa cum o facem mereu! Mulțumim Amatto Zaharia și Federației Române de Kempo pentru buna organizare!”

După o pauză de doar o zi, sportivii clubului au reluat azi pregătirea pentru competițiile care vor urma! Mai mult de atât, Marius Mihai anunță înscrierile în cantonamentul de iarnă, programat în perioada 17-19 decembrie, în munții Bucegi, unde pot participa și sportivi care nu fac parte din cadrul clubului, dar vor să facă mișcare, pentru un stil de viață sănătos!

Numărul de contact pentru cei interesați este: 0728393649

Felicitări pentru tot ceea ce realizați, pentru faptul că clubul a deschis porțile pentru oricine vrea mișcare, sănătate și performanță, indiferent de vârstă și pregătire! România este o țară care nu pune preț pe sport, deși am avut sportivi la cel mai înalt nivel posibil!

Cu toate acestea, ați mers înainte, iar dacă ați participa la o cursă de genul „100 de metri garduri” sigur ați ieși învingători!

GALERIE FOTO:

BMG

Distribuie:

Lasă un comentariu

Agenda Politică Locală

psd pnl usr aur
MedcareTomescu romserv.jpg novarealex1.jpg hymarco fierforjat.gif
Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

CITEȘTE ȘI

Gopo
Foah ConsultOptic
Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Parteneri media