ortooxacell kiss2022.gif Flax

CSM Târgovişte ar putea rămâne fără antrenor! Zoran Terzic, tentat să plece de la vicecampioana României la volei feminin

Echipa de volei feminin a Clubului Sportiv Municipal Târgovişte ar putea rămâne fără antrenorul principal Zoran Terzic. Tehnicianul sârb ia în calcul despărţirea de vicecampioana dâmboviţeană după ce a ratat, la mustaţă, titlul de campioană a României cu aceasta. Dacă nu va putea fi convins de conducătorii lui CSM în cel mai scurt timp să rămână, acesta este tentat să semneze cu Volero Zurich, campioana Elveţiei. „Domnul Terzic a terminat contractul cu CSM. Noi dorim în continuare colaborarea cu dumnealui şi aşteptăm un răspuns din partea sa în această privinţă. Din câte am înţeles mai are şi alte oferte. Vom vedea ce răspuns vom primi din partea dumnealui în aceste zile”, ne-a declarat Ciprian Iugulescu, preşedintele lui CSM Târgovişte.

S-ar putea întoarce Dragan Nesic?

Dacă Terzic nu va mai continua lângă Turnul Chindiei, la CSM este posibil să revină Dragan Nesic, antrenor care a fost dat afară de la Bursa. În umă cu un an, cu Nesic la timonă, echipa dâmboviţeană a terminat tot pe locul 2 campionatul. Un alt tehnician sârb care s-a vehiculat că ar putea să o preia pe CSM a fost Branko Kovacevic, cel care o pregăteşte pe Olympiacos Pireu. Dacă Terzic va părăsi Târgoviştea, foarte probabil CSM-ul va rămâne şi fără sârboaicele Marta Drpa, Bianka Busa şi Suzana Cebic. Cel mai probabil, după ce a terminat pe locul secund în Divizia A1, gruparea târgovişteană va evolua în noul sezon european în Cupa CEV. CSM mai poate evolua în noul sezon în fazele preliminare ale Ligii Campionilor doar în eventualitatea în care va primi un wild-card din partea forului continental. Cu Zoran Terzic pe banca tehnică, echipa dâmboviţeană şi-a îndeplinit cu brio obiectivele interne: ocuparea locului 2 în Divizia A1 şi câştigarea Cupei României. În finala campionatului CSM s-a înclinat în faţa lui CS Volei Alba Blaj, cu scorul general de 2-3, iar în ultimul act al Cupei s-a impus în faţa lui CSM Bucureşti cu 3-0.

Ionuţ Parghel

Distribuie:

Lasă un comentariu

Agenda Politică Locală

psd pnl usr aur
MedcareTomescu romserv.jpg novarealex1.jpg hymarco fierforjat.gif
Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

CITEȘTE ȘI

Gopo
Foah ConsultOptic
Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Parteneri media