ortooxacell kiss2022.gif Flax

Cronica sportivă de juniorat – Cosmin Sava: Flacăra Moreni-Unirea Cobia 10-0

 620805_590567677653159_1978298308_oArticol semnat de Cosmin Sava, elev în clasa a XII-a, la Liceul Teoretic I.L.Caragiale Moreni

În etapa cu numărul 29, Flacăra a întâlnit acasă pe Unirea Cobia, într-o partidă care s-a dovedit a fi una extrem de uşoară, în care elevii lui Paraschiv au dominat jocul de la un capăt la altul. Chiar dacă a fost o etapă intermediară, iar meciul s-a disputat marţi la o ora destul de târzie, totuşi  suporterii morenari şi-au arătat iar iubirea faţă de echipa locală, aproximativ  450 de persoane venind să urmărească partida.

Meciul a început cu încercarea celor două formaţii de a câştigă mijlocul terenului,  prima ocazie venind abia în minutul 10, când E.Guţă a trimis mingea în bară din centrarea venită de la A.Negrea. Scorul a devenit  1-0 în minutul 19, când Iliescu a dat mingea peste portarul oaspeţilor şi apoi a reluat cu multă siguranţă în poarta goală. Avantajul s-a dublat după doar 2 minute, astfel în minutul 21, E.Guţă a deviat în poartă mingea trimisă de Iliescu. Flacăra a forţat, iar în minutul 23, L.Plăcintă a dus scorul la 3-0 după un şut de la 25 de metri. După acest gol, ritmul a scăzut iar Cobia a avut şi ea primul şut pe poartă în minutul  40, şut care a fost apărat cu multă siguranţă de Păsărică. M.Plăcintă şi-a trecut şi el numele pe lista marcatorilor în minutul 42, când a marcat golul de 4-0, acesta fiind şi rezultatul primei părţi.

Al doilea mitan a început cu un nou gol pentru Flacăra, Negrea marcând pentru 5-0. Drăgan a marcat şi el în minutul 55, iar Flacăra nu s-a oprit aici Iliescu reuşind să mai marcheze alte două goluri în minutele 56, respectiv 58. Recitalul nu s-a oprit aici, pentru că Drăgan a realizat dubla în minutul 61, scorul ajungând să fie 9-0. Ultimul gol al partidei a fost marcat de Negrea în minutul 72, cel care cu acest gol a realizat şi el dubla în acest meci. În ultimele 20 de minute ale partidei, gazdele au continuat să domine jocul, dar nu au mai marcat, V.Preda ratând în minutul 80 o mare ocazie.

Flacăra continuă lupta de urmărire a liderului din Aninoasa, având de recuperat 3 puncte, după ce şi Aninoasa s-a impus în această etapă cu scorul de 6-0 în faţă echipei din Cătunu. Pentru Flacăra urmează o deplasare dificilă sâmbătă, la Brezoaele, iar liderul din Aninoasa se va deplasa la Urziceanca într-o partida care se anunţă extrem de interesantă.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Agenda Politică Locală

psd pnl usr aur
MedcareTomescu romserv.jpg novarealex1.jpg hymarco fierforjat.gif
Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

CITEȘTE ȘI

Gopo
Foah ConsultOptic
Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Parteneri media