FOTO – Iulian Vladu, protest cu o canistră de benzină în plenul parlamentului

Distribuie:

Parlamentarii PNL au protestat astăzi în plenul Camerei Deputaților fața de respingerea, miercuri, a proiectelor lor legislative care urmăreau să aducă modificări Codului Fiscal în așa fel încât să fie eliminate acciza la benzină și taxa pe stâlp. Liberalii au venit în fața colegilor lor cu mai multe canistre de benzină pe care erau tipărite prețurile la combustibili în țările vecine României.

Printre cei care au purtat canistrele prin Camera Deputaților s-a aflat și deputatul de Găești, Iulian Vladu, în timp ce colega sa Andreea Paul a criticat votul majorității.

În replică, PSD-iștii le-au spus liberalilor ca sunt “brigada artistică” a parlamentului.

Varianta noului Cod Fiscal trimisă de Guvern Parlamentului prevedea de anul viitor o reducere de până la 20 la sută a accizelor la carburanță. O măsură care ar fi dus la scăderea prețului la pompă. Și asta după ce în anul 2013 carburanții s-au scumpit când a fost introdusă supraacciza de 7 eurocenți pe litru. Propunerea Guvernului a fost eliminată din noul Cod Fiscal de senatori din Comisia de Buget. Nici impozitul pe dividente nu va fi eliminat de anul viitor, a anunșat ministrul de Finante, Eugen Teodorovici.

vladu

Distribuie:

Un gand despre “FOTO – Iulian Vladu, protest cu o canistră de benzină în plenul parlamentului

  • 13 mai 2015 at 22:16
    Permalink

    dupa ce ca e el prost din fire .. .mai face si pe penibiulul

    Reply

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro