ortooxacell kiss2022.gif Flax

Comunicat de presă. CSM RĂSPUNDE ATACURILOR !

În legătură cu afirmaţiile fostului antrenor Cătălin Tănase la adresa baschetbalistelor clubului CSM Târgovişte şi a antrenorului Florin Nini, CSM Targoviste face urmatoarele precizari:

În ultimul timp, pe site-ul www.dâmboviţeanul.com au apărut mai multe fragmente ale unui dialog kilometric purtat pe reţeaua de socializare facebook între Cătălin Tănase, fostul antrenor al echipei de baschet feminin CSM Târgovişte şi un ziarist local.

Nu mică ne-a fost surprinderea cînd am constatat că replicile celor doi au vizat îndeosebi activitatea conducerii clubului CSM Târgovişte, calomniile şi jignirile lor îndreptându-se către Primarul Municipiului Targoviste, Gabriel Boriga şi către preşedintele executiv, Ciprian Iugulescu. Dacă „răcnetele” gazetarului nu mai miră pe nimeni, omul fiind simbrias angajat politic, realmente obsedat de cei care conduc destinele clubului, replicile fostului antrenor Cătălin Tănase ne-au surprins. Cu atât mai mult cu cât, relaţia dintre el şi clubul nostru s-a materializat într-o perioadă de doi ani cu succese şi frumoase amintiri.

Deşi la vremea în care s-au purtat dialogurile respective, Cătălin Tănase profesa undeva în Siria, atenţia sa era captată de evoluţia echipei noastre de baschet feminin. Am observat din episoadele apărute pe www.dâmboviţeanul.com că fostul antrenor se dădea de ceasul morţii să obţină tot felul de informaţii din interiorul echipei pe care să le furnizeze aşa-zisului gazetăraş cu scopul visatei destabilizări a atmosferei la echipă. Cătălin Tănase a oferit „trompetei” sale inclusiv „gogoşi” despre „salariile” baschetbalistelor de la CSM!

Totodată, el îşi îndemna ciracul de pe Dâmboviţa să obţină chiar el informaţii din interiorul echipei, într-un mod nedemn şi perfid, care nu ţine de jurnalism, ci mai degrabă de practicile unei organizaţii de care noi, românii, ne aducem aminte cu oroare, Securitatea: sa seduca jucatoare (absolut aberant) sau sa se prefaca bolnav pentru a-l putea contacta pe asistentul medical al echipei in vederea obtinerii de informatii pe care mai apoi sa le transforme in atacuri „insalubre” la adresa clubului…

Mult timp am urmărit cu umor, milă şi dispreţ discuţiile celor doi. Săptămîna trecută însă, portalul amintit anterior a publicat un episod în care sunt jignite grav două dintre jucătoarele exponenţiale ale clubului nostru, Cristina Ciocan şi Monique Coker precum şi antrenorul principal Florin Nini. Jigniri proferate mai ales de fostul antrenor Cătălin Tănase şi faţă de care nu putem rămane indiferenţi.

Parcurgînd textul publicat pe site-ul amintit aflăm că despre Cristina Ciocan domnul Tănase afirmă, nici mai mult nici mai puţin decât că „este o bagaboantă” căreia „nu-i place să se antreneze”. Tot în limbajul său deplorabil, Cristina Ciocan este „o parşivă”. O descrie ca fiind „cât Casa Poporului”!

Înainte de a menţiona doar o parte din cariera Cristinei Ciocan, lăsăm la latitudinea specialiştilor baschetului românesc şi a fanilor acestui sport să catalogheze stilul şi afirmaţiile făcute de acest om care mai speră, probabil, la un viitor onorabil în lumea, mică de altfel, a acestui sport.

Cristina Ciocan a fost desemnată de 3 ori cea mai valoroasă baschetbalistă senioara a ţării si de sase ori consecutiv cea mai buna junioara a Romaniei.A evoluat în campionatul universitar al SUA timp de 4 ani, la Universitatea Carolina de Sud fiind numita cea mai buna pasatoare din toate timpurile cu 682 de asisturi ecord de 18 asisturi într-un meci/desemnată cea mai buna jucatoare a săptămânii in conferința SEC (South Eastern Conference). A participat în Euroligă cu formaţia spaniolă Perfumerias Salamanca, este multiplă campioană a ţării cu Livas Targoviste si ICIM Arad. E căpitanul Nationalei României şi al CSM Târgovişte şi a jucat peste 150 de meciuri pentru echipa naţională.

Recitiţi termenii în care această sportivă exemplară este descrisă de către Cătălin Tănase!

Baschetbalista americană Monique Coker, cea mai bună marcatoare a CSM-ului, şi una din vedetele campionatului intern este catalogată de către Cătălin Tănase drept „nepregătită şi grasă” deşi în urmă cu ceva timp tehnicianul nu mai contenea cu laudele la adresa jucătoarei, care punea umărul la cîştigarea unor trofee importante, inclusiv pentru el…

Iar antrenorul principal Florin Nini este văzut de către acelaşi „specialist” al baschetului drept „omul federaţiei”. La adresa sa se folosesc cuvinte precum „mincinos”.

În faţa acestor grave şi repetate jigniri, conducerea CSM Târgovişte, dar şi membrii acestui club în vitrina căruia strălucesc 9 titluri de campioană a ţării şi 7 Cupe ale României îşi manifestă indignarea şi se delimitează de afirmaţiile unor oameni ce ar trebui să lupte pentru binele sportului dîmboviţean şi nu să încerce distrugerea acestuia.

Supunem atenţiei celor care fac parte din lumea baschetului românesc afirmaţiile fostului nostru antrenor şi dorim să ne afirmăm sprijinul necondiţionat pe care-l acordăm jucătoarelor şi antrenorilor noştri.

CSM Tîrgoviştea îşi exprimă întreaga susţinere atît pentru cele două jucătoare pe nedrept jignite într-un mod pestilenţil de fostul antrenor al echipei, Cătălin Tănase cît şi pentru antrenorul Florin Nini, un tehnician cu adevărat profesionist care face cinste şi onoare clubului şi oraşului nostru. Aceştia, alături de celelalte jucătoare şi membri ai staff-ului tehnic şi administrativ sunt mîndria unui oraş, unui judeţ şi a unei ţări, iar clubul este alături de ei şi la bine şi la greu

În ceea ce priveşte atitudinea fostului antrenor al Clubului Sportiv Municipal, dacă vreţi să aveţi linişte la propria echipă, dacă vreţi o atmosferă care să respire linişte, seriozitate şi profesionism, vi-l recomandăm pe domnul Cătălin Tănase.

preluare baskettgv.ro

Distribuie:

Lasă un comentariu

Agenda Politică Locală

psd pnl usr aur
MedcareTomescu romserv.jpg novarealex1.jpg hymarco fierforjat.gif
Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

CITEȘTE ȘI

Gopo
Foah ConsultOptic
Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Parteneri media