Chindia – Voluntari se joacă vineri pe Ilie Oană! Echipa vă cheamă la meci!

Chindia va evolua la Ploiești, vineri, 14 februarie, de la 17:30, contra celor de la FC Voluntari, în meciul din cadrul etapei 25, penultima din returul Ligii 1. După victoria foarte importantă de la Giurgiu, echipa noastră a urcat pe locul 11, acumulând 24 de puncte, fiind la egalitate cu Hermannstadt (locul 10).

Un moment prielnic?

Voluntari ocupă ultimul loc (14 pct) și pare un adversar accesibil…numai că aceste meciuri au fost întotdeauna grele, chiar Viorel Moldovan menționând în repetate rânduri acest aspect în conferințele de presă. După despărțirea de Bergodi, clubul a ajuns la un acord cu Mihai Teja, despărțindu-se de mai mulți jucători, dar completând ulterior lotul cu: Moussa Sanoh, Vlad Morar, Alex Pașcanu, Valentin Cojocaru, Claudiu Belu, Pablo de Lucas dar mai ales Eric de Oliveira, un fotbalist cu multă experiență. Să nu uităm că aceștia vin după o victorie cu Dinamo.

Întăriri pentru Chindia

Pe lângă celelalte transferuri despre care am vorbit, clubul l-a transferat și pe Laurențiu Corbu, un jucător care poate aduce siguranță, evoluând la Dinamo București și St Mirren. Mai mult de atât, Corbu este dâmbovițean, și nu este la prima negociere de a ajunge la Târgoviște. Foarte mulți susținători au apreciat faptul că s-a realizat transferul.

Detalii organizatorice

„Biletele costă 20 lei la Tribuna 0 și 15 lei la Tribuna I.

La Târgoviște se vând la sediul clubului din Calea Domnească, nr. 216, astăzi până la ora 16, marți, miercuri și joi între orele 8 și 16 și vineri de la ora 8 până la ora 12.

La Ploiești, biletele pot fi achiziționate de la casele stadionului Ilie Oană, zilnic între 8.30 și 16.30, iar în ziua meciului până la ora 18.30.

Tichetele pot fi achiziționate și online, accesând acest link: https://www.myticket.ro/bilete/5405/afc-chindia-targoviste-fc-voluntari-14-februarie-2020-stadion-ilie-oana-ploiesti-ploiesti.html ” – AFC Chindia Oficial

Contează foarte mult susținerea din tribune!

Publicul dâmbovițean a fost mereu al 12-lea jucător al echipei, contând foarte mult ca moral, determinare, pentru roș-albaștri! Prezența este importantă de fiecare dată, dar parcă acum echipa are nevoie mai mult ca niciodată de noi…ținând cont că se apropie play-out-ul, unde vom avea parte numai de „finale”! Cei 30 de susținători care au făcut deplasarea la Giurgiu au ținut steagul sus, fiind „suplinitorii” miilor de oameni de pe Ilie Oană!

Rămânem în topul prezenței din Liga 1, păstrând această frumoasă imagine pe care ne-am creat-o! Ne susținem în continuare echipa! 10°C vor fi la ora meciului, o temperatură peste media perioadei. Hai Chindia! Vrem VICTORIE!

 

 

BMG

Distribuie:

Locuri de munca difamcom

novarealex1.jpg Valeriana

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro