ortooxacell kiss2022.gif Flax

Chindia putea pleca cu 3 puncte de la Clinceni. Momentan am urcat pe locul 6

 

Chindia a evoluat azi la Clinceni, în meciul din etapa 3 a actualului campionat. Cu o evoluție bună în prima parte, Chindia nu primește un penalty, în urma unui fault asupra lui Florea. După pauză, același Florea este faultat la marginea careului și de această dată primește penalty, dar îl ratează, după ce ia decizia de a executa tot el. În continuarea fazei, Daniel Popa, cel care l-a înlocuit pe Yameogo în minutul 34, înscrie, dar golul este anulat pe bază de offside. Dinu Moldovan scoate incredibil un șut al lui Boiciuc, în minutul 57! Chindia scapă din nou, la un alt șut puternic în bară în minutul 64, Academica fiind la a doua minge trimisă în transversală, în timp ce Chindia a avut la rândul ei o astfel de ocazie, prin Dumitrașcu. Gazdele caută să marcheze, având mai multe ocazii la poarta noastră, Cornel Dinu având o intervenție excelentă în fața lui Boiciuc, care avea toate șansele să înscrie. Echipa noastră are un tonus bun și face pressing în minutul 70, căutând în continuare golul care poate aduce victoria. Ultima parte a jocului este dinamică, pe contre, fără a se înscrie. Este final de joc, 0-0.

O părere bună despre evoluția noastră, într-o partidă în care am fost foarte aproape să o câștigăm. Defensivă destul de sigură, condiție fizică bună și un plus de determinara față de sfârșitul play-out-ului. Momentan suntem pe locul 6, cu 4 puncte. Felicitări, Chindia! Felicitări, Emil Săndoi!

Chindia: D. Moldovan / Dumitrașcu, Dinu, Pițian, Căpușă / Diaz, Iacob, Dulca, Neguț (Berisha ’90) / Florea (Rață ’63), Yameogo (Popa ’34). Antrenor: Emil Săndoi.

Foto: AFC Chindia Oficial

BMG

Distribuie:

Lasă un comentariu

Agenda Politică Locală

psd pnl usr aur
MedcareTomescu romserv.jpg novarealex1.jpg hymarco fierforjat.gif
Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

CITEȘTE ȘI

Gopo
Foah ConsultOptic
Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Parteneri media