ortooxacell kiss2022.gif Flax

Chindia pierde două puncte în prelungiri, la capătul unui joc modest, cu puține faze concretizate

 

Chindia nu poate obține decât un punct în meciul cu UTA, disputat azi la Buftea, după ce acordul cu Petrolul a fost din nou întrerupt, probabil definitiv, pentru închirierea stadionului Ilie Oană.

Târgoviștenii au fost egalați în minutul 90+2, prin reușita lui Erico, după o fază în care defensiva noastră a fost depășită la jocul aerian. Deși a condus prin frumoasa execuție a lui Popa, din minutul 31, echipa noastră nu a putut obține toate punctele puse în joc.

Jocul echipei suferă, nu mai are incisivitate, nici concentrarea nu mai e aceeași, scăpând ca niște amatori victoria printre degete…Chiar dacă uriașa oportunitate a lui Dumitrașcu putea face diferența, nu trebuie să trecem cu vederea marile ocazii ale oaspeților, care au avut de mai multe ori ocazia de a restabili egalitatea. Aioani a avut o prestație excelentă și este jucătorul meciului, din punctul meu de vedere.

În acest moment ocupăm același loc 7, cu 29 de puncte, la egalitate cu UTA și la o distanță de 4 puncte de ultimul loc de playoff. Să sperăm că se va finaliza cât mai curând construcția stadionului, pentru că suntem nevoiți să ne mutăm aproape de la un meci la altul, azi având impresia că susținem un meci de pregătire în cantonament, nu un joc din cadrul etapei 23 a Ligii 1…

Să mai sperăm că ne vom reveni, ieșind din această perioadă nefastă, chiar dacă ne așteaptă un test greu pe National Arena, cu FCSB.

Chindia: Aioani / Kocic, Iacob, Pițian, Căpușă / Dumitrașcu, Rață, Dulca, Diaz (Mitrea ’80) / Popa (Berisha ’86), Florea (Martac ’90). Antrenor: Emil Săndoi.

Foto: Captură Digisport.ro

BMG

Distribuie:

Lasă un comentariu

Agenda Politică Locală

psd pnl usr aur
MedcareTomescu romserv.jpg novarealex1.jpg hymarco fierforjat.gif
Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

CITEȘTE ȘI

Gopo
Foah ConsultOptic
Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Parteneri media