ortooxacell kiss2022.gif Flax

Chindia nu a putut obține niciun punct în meciul cu FCSB. Vezi cronica jocului

Ilie Oană, ora 20:30, Chindia întâlnește FCSB în meciul din cadrul etapei a 13-a, în fața a 12.000 de dâmbovițeni! Ambele tribune sunt pline și o mare parte din Peluza 1. O coregrafie formată din cartoane roșii și albastre a fost afișată la începutul partidei, însoțită de mesajul: „’61, ’77, ’81, ’96, ’19 CHINDIA RESCRIE ISTORIA”. După un început bun al formației noastre, deschidem scorul în minutul 13, prin Florea, care trimite perfect cu capul din 6 metri, la centrarea lui Neguț! FCSB egalează în minutul 30, prin Moutinho, care trage din afara careului, iar Leca deviază, Aioani fiind indus în eroare. Urmează un joc de construcție, care nu oferă ocazii concrete de gol. Chindei i se refuză o lovitură de penalty, când Neguț este faultat clar în careu, în minutul 43. Scorul rămâne 1-1 la pauză.

Repriza a doua începe la fel de dinamic, Florea ia galben în minutul 53, la un conflict cu Chorbadzhiyski, care primește la rândul lui cartonaș. Gol FCSB…Gnohere înscrie cu capul în minutul 56, după ce scapă de marcajul fundașilor noștri. În minutul 62 Leca nu profită de poziția excelentă, ratând șutul către poartă. Un mic grup de susținători ai echipei bucureștene jignește în repetate rânduri publicul dâmbovițean. Florea încearcă poarta lui Vlad, în minutul 67, dar șutul este prea plasat. Cherchez trage în blocaj, urmează un corner din care nu putem scoate nimic, rămânem în atac. Deși mai sunt doar 10 minute de joc, Chindia nu practică un joc ofensiv, care să ne aducă mai multe ocazii de a egala. Cherchez trimite o centrare bună către Florea, dar Vlad iese la timp, e minutul 85. Pițian primește galben la o intrare necorespunzătoare asupra lui Gnohere. Neciu a făcut o repriză proastă, de când a intrat în teren. Este final de meci. FCSB termină în atac și merită victoria, având o prestație mai bună. Singurul câștig al Chindiei din acest meci rămâne publicul fantastic.

Moment special în timpul primei reprize

În timpul primei reprize, am avut parte de o cerere în căsătorie inedită, printr-un mesaj afișat la Tribuna 2, pe care scria: „Sori, vrei să fii soția mea? Ciprian”.

 

 

Componența formațiilor:

Chindia: Aioani / Leca, Dinu (Neciu ’46), Pițian / Martac, Rață (Mihai L ’76), Bic, Dumitrașcu / Neguț (Cherchez ’61), Florea, Dumiter. Antrenor: Viorel Moldovan.

FCSB: Vlad / Panțîru, Planic, Chorbadzhiyski, Crețu / Tănase, Cristea (Soiledis ’72), Vînă / Moutinho (Hora ’60), Gnohere, Moruțan (Popa ’46). Antrenor: Bogdan Vintilă.

Arbitru: Ionuț Coza, asistent 1 – Dânsa, asistent 2 – Dumitru.

 

Pentru Chindia urmează meciul cu Gaz Metan, programat peste o săptămână, pe Ilie Oană, reprezentând primul joc din returul campionatului. În urma acestei înfrângeri, Chindia coboară pe locul 11, în timp ce FCSB urcă pe 7.

 

BMG

Distribuie:

Lasă un comentariu

Agenda Politică Locală

psd pnl usr aur
MedcareTomescu romserv.jpg novarealex1.jpg hymarco fierforjat.gif
Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

CITEȘTE ȘI

Gopo
Foah ConsultOptic
Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Parteneri media