Chindia, egal cât o victorie la campioana CFR! Dan Petrescu: “Dacă noi câștigam acest meci, nu era corect.”

Distribuie:

 

Târgoviștenii au obținut un punct mare în deplasare la Cluj, în meciul cu CFR, care tocmai s-a încheiat. O remiză “albă” pentru echipa noastră, care a practicat cel mai bun joc din această ediție de campionat, chiar dacă Dan Petrescu a folosit o formulă fără jucătorii de bază.

Ocaziile cele mai mari au aparținut formației noastre. Florea putea aduce victoria, dar mingea nu a intrat în poartă, la o execuție din 6 metri, din pasa lui Popa, atacantul care depus foarte mult efort în această partidă! Liniile au stat mult mai bine, s-a construit mai atent, Yameogo a făcut foarte bine și faza de apărare, fiind alt jucător care a alergat foarte mult! În continuare, jucătorii înprumutați de la Viitorul confirmă, în timp ce Neicuțescu nu a avut timpul necesar pentru a-și aduce aportul în joc. Aioani a avut un moment de nesiguranță, în care a trimis trei degajări consecutive direct în afara terenului, dar și intervenții foarte bune, închizând practic poarta. Ritm bun și pentru Neguț, iar Cornel Dinu arată că e jucătorul care dă randament oriunde evoluează pe linia de fund, azi fiind folosit fundaș stânga. Felicitări și celui care a pregătit acest joc, Emil Săndoi! Chindia urcă o poziție, pe locul 12.

Alt aspect de remarcat, am avut parte de un arbitraj foarte bun, al centralului Florin Marcu. Succes CFR în meciul cu Kups, de joi, din cadrul calificărilor Europa League!

Chindia: Aioani / Dinu (Dumitrașcu ’83), Iacob, Pițian, Căpușă / Yameogo (Neicuțescu 90+1), Rață, Dulca, Neguț / Popa, Florea (Berisha “71). Antrenor: Emil Săndoi.

Foto: Fotbal Club CFR 1907 CLUJ NAPOCA

BMG

Distribuie:

Regata Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Flax Gopo Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro