ortooxacell kiss2022.gif Flax

Chindia conduce la pauză dar pierde meciul cu Sepsi. Mergem înainte!

 

 

Chindia a disputat meciul din etapa XI, considerat acasă, la Giurgiu, contra celor de la Sepsi Sfântu Gheorghe. Stadionul Marin Anastasovici va fi „casa” echipei noastre cel puțin până la finalul anului competițional. În urma rezultatului din meciul încheiat, echipa noastră ocupă locul 8, cu 14 puncte, în timp ce Sepsi urcă pe 4, un loc nemeritat de formația din Sfântu Gheorghe.

Pentru noi a marcat Dumitrașcu, în minutul 39, cu o execuție curată, din prima, peste portar, care era ieșit undeva la 6-7 metri. Oaspeții au întors rezultatul în minutele 69 și 77, prin mingii ajunse în zona de pedeapsă, în urma unor acțiuni succesive. Privind evoluția ambelor echipe, o remiză era echitabilă. Am fost disciplinați și am respectat atribuțiile, cu mențiunea cu un joc defensiv poate rezulta și ocazii care pot crea goluri, ceea ce s-a întâmplat și azi. În opinia mea, schimbările ar fi trebuit să vină puțin mai devreme în tabăra noastră, mai ales că Popa nu mai avea resurse de energie încă din minutul 70. Omul meciului: Neguț!

Într-un sezon în care suntem nevoiți să ne mutăm prin țară, o perioadă în care poți pierde oricând pentru două – trei meciuri jucători din cauza infectării cu Covid, Chindia are un parcurs foarte bun și ocupă un loc onorabil în clasament! Să sperăm că majoritatea celor împrumutați vor evolua în continuare aici, să sperăm că stadionul Eugen Popescu va fi gata mai repede, pentru a ne bucura acasă de performanțele echipei noastre! Hai Chindia!

Chindia: Aioani / Fomba, Pițian, Iacob, Căpușă / Dumitrașcu, Rață (Cherchez ’81), Dulca (Yameogo ’78), Neguț / Florea (Costea ’78), Popa (Neicuțescu ’85). Antrenor: Emil Săndoi.

Foto: AFC Chindia Oficial

BMG

Distribuie:

Lasă un comentariu

Agenda Politică Locală

psd pnl usr aur
MedcareTomescu romserv.jpg novarealex1.jpg hymarco fierforjat.gif
Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

CITEȘTE ȘI

Gopo
Foah ConsultOptic
Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Parteneri media