Chindia bifează al 4-lea eșec consecutiv. Arbitraj nesimțit al lui Popa și neputința roș albastră…

Distribuie:

 

Chindia nu poate să obțină niciun punct nici din meciul cu Hermannstadt, care tocmai s-a încheiat la Ploiești. Sibienii se impun cu 1-0, prin reușita lui Romario (pen) din minutul 50. După Academica, Iași și Voluntari, e și rândul Sibiului să culeagă puncte extrem de importante din meciurile cu formația noastră.

E extrem de greu să obții rezultate favorabile când jocul suferă la construcție și mai ales la finalizare. Yameogo a fost cel mai activ jucător, arătând mult mai multă determinare în joc decât alți colegi. Liviu Mihai și Daniel Florea au fost introduși de Emil Săndoi în minutul 80, neavând timpul necesar pentru a aduce plusul de valoare de care aveam nevoie mult mai devreme.

Cu toate că am avut parte de un arbitraj execrabil, semnat de Cătălin Popa, care a inventat penalty și a “închis ochii” la mai multe faze, Chindia a practicat un joc mediocru, din păcate. Rămânem pe ultimul loc, cu șanse doar matematice pentru a evita retrogradarea. Oricum, am fi jucat tot prin vecini…

Aioani / Martac, Benga, Pițian, Corbu (C,Dinu ’46)/ Yameogo, Dumitrașcu, Rață (Florea ’80), Șerban (Ivancic ’25) / Dangubic (L. Mihai ’80), Berisha (Neguț ’60). Antrenor: Emil Săndoi.

BMG

Distribuie:

Regata Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro