Ciprian Iacob, ales președinte atât al Clubului Rotary Târgoviște și al Asociației Club Rotary Târgoviște

Distribuie:

Pentru prima data de la înființarea clubului, în 2001, s-au reactualizat actele asociație Club Rotary Târgoviște, punându-se în acord cu legislația românească, dar și cu normele Rotary Internațional. Astfel președintele Clubului Rotary Târgoviște, cât și președintele Asociației Club Rotary Târgoviște, a fost ales Ciprian Iacob. Ceremonia de investire a acestuia a avut loc pe 4 iulie, la Târgoviște când Adrian George Bîlcan a predat colanul, conform tradiției Rotary Club Târgoviște, mandatul președintelui fiind de un an de zile.  La ceremonia de la Târgoviște a luat parte și guvernatorul din trecut, Radu Popescu

Rotary opens opportunities.
Misiunea noastră este de a promova înțelegerea, bunăvoința prin îmbunătățirea sănătății, sprijinirea educației și reducerea numărului de cazuri de persoane defavorizate.
Vom continua să oferim încrederea și suportul nostru întregii comunități!
Pentru noi, nevoile cetățenilor devin proiecte! Avem o responsabilitate comună de a lua măsuri asupra problemelor persistente din comunitatea noastră. Împreună, prin pasiune și perseverența noastră, vedem o lume în care oamenii se unesc și iau măsuri pentru a crea stabilitate, și pentru a găsi soluții.” este mesajul noului președinte, avocatul Ciprian Iacob.

Distribuie:

Regata Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro