ortooxacell kiss2022.gif Flax

CFR Cluj – Chindia se joacă azi! Vezi declarațiile celor doi antrenori. Hai Chindia!

 

Chindia va evolua azi la Cluj, pe terenul campioanei CFR, în meciul din cadrul etapei a V-a, care va începe la ora 19:00. Campioana din ultimii ani se află în acest moment pe locul 2, cu 10 puncte acumulate, primul loc fiind ocupat de Craiova (15 pct). Târgoviștenii au coborât pe poziția 13 în urma rezultatelor din această etapă, deocamdată cu 4 puncte în cont.

Chindia s-a întărit cu încă doi fotbaliști, Neicuțescu și Fomba, mergând încrezătoare la Cluj, ținând cont și de faptul că Dan Petrescu va menaja titularii din meciul disputat în Suedia, având în vedere stare de oboseală și programul care urmează.

„Chindia nu mai e echipă de anul trecut, visătoare, care juca numai pe atac. E o echipă mult mai…cu balanță, cu echilibru, mai așezată, mai organizată, și va fi mult mai greu pentru noi.” – Dan Petrescu

De partea noastră, Emil Săndoi a declarat pentru pagina echipei, următoarele:

„Întâlnim cea mai valoroasă echipă din ultimele trei ediții ale Ligii I. CFR Cluj a câștigat titlul în toți acești ani, are jucători cu experiență, cu maturitate, atât la nivelul competițiilor interne, cât și în cele internaționale. Respectăm CFR, dar mergem la Cluj să producem surpriza. Noi avem o echipă destul de tânără, cu mulți jucători sub 21 de ani. Poate că mai e de lucru la capitolul omogenitate, dar cred că la Chindia sunt mulți fotbaliști de perspectivă. În ultimele zile i-am legitimat pe Neicuțescu și Fomba, ambii vor face parte din lotul pentru meciul de duminică. Neicuțescu a mai jucat la Târgoviște, îi cunoaște pe mulți dintre jucătorii noștri. Fomba e un tânăr cu calități fizice deosebite. Ne vom juca șansa noastră și sperăm să ne întoarcem cu un rezultat pozitiv! ”

Succes Chindia! Suntem alături de voi, din fața televizoarelor, meciul putând fi urmărit pe Digisport, Look și Telekom Sport.

Foto: AFC Chindia Oficial

BMG

Distribuie:

Lasă un comentariu

Agenda Politică Locală

psd pnl usr aur
MedcareTomescu romserv.jpg novarealex1.jpg hymarco fierforjat.gif
Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

CITEȘTE ȘI

Gopo
Foah ConsultOptic
Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Parteneri media