Când se consolidează “bătrânul” Eugen Popescu?

 

Eugen Popescu, stadionul Târgoviștei și al echipei noastre Chindia, a fost neîncăpător la ultimul meci disputat acasă, cu Petrolul, duminică, 10 februarie. Șansele ca un nou stadion să se construiască sunt nule în acest moment, singura variantă rămasă fiind consolidarea actualului stadion, mai exact partea Peluzei și a Tribunei a 2-a. La Chindia, obiectivul declarat este promovarea în Liga 1, iar dacă se va concretiza, unde vor intra toți spectatorii care vin să susțină echipa? Să presupunem că se va acționa în acest sens, dar când? În timpul returului nu se poate…că nu vin muncitorii să dea două mistrii prin spatele tribunei…e nevoie de spațiu…de suspendare a activității sportive!

Spectatori pe scări sau afară, după gardurile metalice…

Cel puțin 600 de “Lupi” și aproximativ 6500 de susținători ai Chindiei au fost prezenți la ultimul meci disputat acasă, ocupând până și scările de acces din tribună, fiecare colțișor din jumătatea de stadion care a rămas disponibilă publicului, fiiind ocupat. Mulți au stat în picioare pe unde au apucat, iar cel mai trist aspect, dar care poate să ne și bucure pe de-o parte, e că în timpul meciului încă mai erau cel puțin 100 de oameni pe afară, având accesul interzis datorită locurilor limitate din stadion.

Speranța de mai bine în fotbalul târgoviștean!

Văzând atât de mulți oameni la stadion, ne ducem cu gândul la perioada de glorie a Chindiei, când echipa evolua în Liga 1 și stadionul era arhiplin! Erau meciuri în care susținătorii echipei se urcau în copaci sau stăteau pe ruinele Curții Domnești pentru a vedea Chindia cum evoluează contra celor mai puternice echipe ale României din toate timpurile! Sectorul destinat oaspeților nu a mai fost plin de peste 20 de ani…De când Commando Dracula se duela cu marile galerii față în față, fiind situată la Tribuna a 2-a, între actuala intrare la vestiare și vechiul tunel metalic, vopsit în albastru, de lângă tabelă. Să sperăm că se va schimba mentalitatea spectatorului târgoviștean, dâmbovițean, asigurând astfel o asistență numeroasă constantă la stadion, nu doar la derby-uri. Cu gândul spre mai bine! Hai Chindia! Hai Târgoviște!


ValerianaGurmand + Raiman
Daca ti-a placut acest articol il poti distribui:

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Statistici Trafic Google Analytics
Statistici Trafic.ro