ortooxacell kiss2022.gif Flax

Campioni sub Tâmpa! Două trofee pentru juniorii de la Kinder Târgoviște la turneul Brașov Cup

Grupele de juniori de la Kinder Târgoviște s-au comportat la înălțime la ediția din acest an a turneului internațional Brașov Cup. Două dintre ele au terminat pe primul loc, iar una a finalizat întrecerea pe locul 2. Prima echipă a Kinderului care a cucerit trofeul pus în joc a fost grupa 2005, antrenată de Cosmin Lunescu. Aceasta a devenit câștigătoare după ce a trecut în finală de CSCT Buicani (Republica Moldova), cu scorul de 2-0. Până la jocul din ultimul act, Kinder a trecut în semifinale și sferturi de CSM Oradea (2-1) și de Junior Brașov (2-0). În faza grupelor, puștii lui Lunescu au înregistrat trei victorii (3-0 cu FC Brașov II, 6-0 cu Pro Team București, 3-0 Sportul Onești) și o înfrângere, 0-2 cu Dinamo Roșu. La finalul întrecerii, Radu Modrogan a devenit golgeterul competiției, iar organizatorii l-au desemnat și jucătorul turneului. La Brașov Cup, grupa 2005 a Kinderului i-a cuprins pe Budoiu, Guță, Stan, Dumitru, Ivăr, Pătulea, Farhat, Modrogan, Oprișan, Ghiță, Avram și Pleșa.

Câștigătoare a devenit și grupa lui Marian Valentin

A doua formație a clubului târgoviștean care a intrat în posesia trofeului la Brașov a fost grupa 2006, pregătită de Marian Valentin. La capătul unui parcurs foarte bun, Kinder a încheiat competiția pe primul loc fără să cunoască gustul înfrângerii. În finala întrecerii, echipa târgovișteană a depășit-o pe Luceafărul Cluj, la loviturile de departajare, cu 4-3, iar în semifinale și sferturi a dat de pământ cu Juniorul București (4-1) și Corona Brașov (2-1). Târgoviștenii au arătat bine și în faza grupelor, trecând de Sepsi Sfântu Gheorghe (8-0), Celta Vigo Brașov (3-0) și remizând cu Academia Gheorghe Hagi, 1-1. La această secțiune, jucătorul turneului a devenit dâmbovițeanul Alexandru Soare. Antrenorul Marian Valentin ia avut la dispoziție pentru acest turneu pe Tichie, C. Dinu, Ivașcu, Rădan, Vârlan, Cristea, Iordache, Soare, Mihai, Paraschivescu, Damian, M. Dinu, Oprișan și Sandu.

Grupa 2003 pe locul 2

Grupa 2003 a Kinderului, antrenată de Cosmin Toboșaru, a finalizat compeția pe locul 2. Micuții fotbaliști târgovișteni s-au recunoscut învinși doar în finală de Juniorul Suceava, cu 1-3, după ce în primele șase jocuri nu au pierdut niciodată. Dacă în semifinale au trecut de Tâmpa Brașov (6-5 dld),  în faza grupelor, Kinder a bifat trei victorii (1-0 cu Elite Academy București, 5-0 cu Pro Team București, 3-0 LPS Vaslui) și două remize albe (0-0), cu CSM Râmnicu Vâlcea și FC Brașov. Pentru acest turneu, Cosmin Toboșaru a mizat pe serviciile jucătorilor Mutilă, Ivan, Răuță, Soare, Stoica, Zamfirache, Tolea, Petre, Prundaru, Oprea, Vintilescu, Stoican, Licsandru și Enache.

Ionuț Parghel

kinder

Distribuie:

Lasă un comentariu

Agenda Politică Locală

psd pnl usr aur
MedcareTomescu romserv.jpg novarealex1.jpg hymarco fierforjat.gif
Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

CITEȘTE ȘI

Gopo
Foah ConsultOptic
Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Parteneri media