Baschet feminin. Înfrângere dureroasă pentru campioană sub „Feleac”

CSM Târgovişte a suferit la Cluj una dintre cele mai dureroase înfrângeri din actualul sezon al Ligii Naţionale de baschet feminin. Campioana României a cedat sub „Feleac” neaşteptat (79-87), bătându-şi joc de succesul răsunător obţinut împotriva rivalei ICIM Arad. Împotriva unui adversar care viza să nu piardă la o diferenţă prea mare, trupa lui Vasic a arătat încă o dată că reprezintă o echipă inconstantă şi destul de limitată. Evoluţia CSM-ului a arătat bine în sala „Horia Demian” doar până la pauza mare, după care a urmat coşmarul pentru dâmboviţence. În actul secund, târgoviştencele au avut parte de o cădere inexplicabilă care a împins adversarul să câştige sfertul trei la o diferenţă uluitoare (32-13), dar în acelaşi timp să-i dea aripi pentru un rezultat mare cu campioana târgovişteană. Ca dezastrul să fie complet, formaţia dâmboviţeană a terminat în genunchi şi ultimele zece minute ale jocului (18-19), când Universitatea a fost mult mai activă şi exactă la panou. Singura jucătoare din lotul CSM-ului care a oferit o replică tăioasă adversarului a fost Donica Cosby. Aceasta a reuşit să fie prezentă pe tot terenul, dar în acelaşi timp să marcheze numai puţin de 28 puncte pentru echipa târgovişteană.

 

 

Universitatea Cluj – CSM Târgovişte   87-79 (21-24, 15-24, 32-13, 19-18)

 

Cluj: I. Ajanovic (17), M. Prlja (14), B. Wilson (17), A. Grimes (24), F. Ferenczi (11), M. Sfirlea, S. Clark (4), C. Gavrilă, M. Maxim, E. Szocs, V. Lache, K. Meszaros. Antrenor: Florin Covaciu.

 

Târgovişte: D. Cosby (28), T. Principe (8), T. Wampler (14), A. Orosz (9), L. Toma (4), A. Thompson (7), E. Williams, A. Pop (6), R. Alecu, A. Huţanu (3). Antrenor: Predrag Vasic.

Distribuie:

Locuri de munca difamcom

novarealex1.jpg Valeriana

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro