Weekend cu incendii în judeţul Dâmboviţa

În acest sfârşit de săptămână echipajele de intervenţie din cadrul I.S.U. Basarab I Dâmboviţa au fost solicitate la mai multe evenimente. Astfel, sâmbătă pompierii au salvat un căţel rămas blocat între două garaje. Acesta a fost scos de către pompieri cu ajutorul echipamentelor din dotare.

Duminică şi luni au fost zilele incendiilor de vegetaţie, deoarece în comuna Mătăsaru au ars cca. 6000mp de vegetaţie uscată, iar în comuna I.L. Caragiale a izbunit un incendiu la o anexă gospodărească. Din cercetările efectuate, se pare că un scurtcircuit electic provocat de un conductor electric defect a fost cauza probabilă a producerii incendiului. Au ars magazia (confecţionată din lemn) pe o suprafaţă de cca.100mp şi cca.20mc lemn de foc.

De asemenea, echipajele SMURD Dâmboviţa au intervenit în această perioadă pentru a acorda ajutor medical de urgenţă la 46 de solicitări. Afecţiunile pentru care au fost solicitaţi paramedicii au fost: traumatisme din diverse cauze, hipertensiune arterială, cefalee, afecţiuni respiratorii, dureri abdominale şi lombare. Pacienţii au fost transportaţi la spital pentru tratament de specialitate.


Valeriana heidelbergcement


Gurmand + Raiman caleatargovetilor
Daca ti-a placut acest articol il poti distribui:

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Statistici Trafic Google Analytics
Statistici Trafic.ro