(FOTO) Surprinși furând de către jandarmi

Patru bărbaţi, care sustrăgeau componente dintr-un imobil demolat de pe raza localităţii Ion Luca Caragiale, au fost surprinşi de jandarmii dâmboviţeni.

Marţi, 14 ianuarie, un echipaj din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Dâmboviţa, care acţiona pe linia prevenirii şi combaterii faptelor antisociale pe raza comunei Ion Luca Caragiale, sat Ghirdoveni a depistat în curtea unei foste únităţi militare patru persoane care sustrăgeau materiale de construcţii.

În urma verificărilor efectuate de personalul jandarmeriei, s-a stabilit că bărbaţii cu vârste cuprinse între 30 şi 50 de ani, după ce au demolat o parte dintr-o clădire, au sustras aproximativ 500 de cărămizi şi 6 bucăţi de grindă din lemn.

Persoanele intenţionau să transporte bunurile sustrase, cu ajutorul unor atelaje hipo la propriile gospodării pentru a le utiliza în interes personal. Jandarmii au întocmit celor în cauză acte de constatare, aceştia fiind susceptibili de săvârşirea infracţiunii de “furt calificat”, actele urmând a fi înaintate instituţiei abilitate pentru continuarea cercetărilor.

Distribuie:

Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro