Spectacol umanitar pentru copiii săraci

Europe Direct Târgoviște împreună cu  Biblioteca Judeţeană ”Ion Heliade Rădulescu” Dâmboviţa și Primăria Municipiului Târgoviște organizează miercuri, 14 decembrie, începând cu orele 17:00, la Clubul Tineretului din Târgoviște, superpetrecerea ”Crăciun European” .

Scopul acțiunii este unul umanitar, și anume acela de a ajuta copiii care nu au parte de un Crăciun fericit și de a dărui foarte multe ”cadouri de la Moșul”.  Acțiunea face parte din campania de sprijin a unor persoane aflate în situaţii deosebite din judeţul Dâmboviţa, desfășurată sub egida Magia darurilor,  lansată de Centrul Europe Direct.

Cei prezenți la eveniment vor  avea parte de un spectacol de dans, poezii, colinde, de surprize, cadouri, întâlniri cu Moș Crăciun, și o expoziție de obiecte de Crăciun – cu vânzare.

Parteneri în realizarea acestei acțiuni vor fi: Penitenciarul Mărgineni, Asociația Târgoviște spre Europa”, Asociația ”Tineri pentru Europa de Mâine”, Fundația Județeană pentru Tineret Dâmbovița, Școala cu clasele I-VIII Iedera, Școala ”Mihai Viteazul” Târgoviște, Grădinița nr. 7 Târgoviste, Școala Specială de Arte și Meserii Târgoviște, Grădinița nr. 14 Târgoviște, Școala ”Prof. Ilie Popescu” Șotânga și primăriile din județ.

Intrarea se va face  pe bază de bilet, care va costa 5 lei, iar banii strânși vor fi donați unor copii ce provin din familii defavorizate. Biletele s-au pus în vânzare, la Colegiul Național ”Ienăchiță Văcărescu”, la sediul Centrului EUROPE DIRECT Târgoviște, dar vor putea fi achiziționate și în ziua spectacolului.


Valeriana

Gurmand + Raiman
Daca ti-a placut acest articol il poti distribui:

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro