Mihai Vădan, directorul APDRP se judecă cu un pedelist exclus din partid, pe motiv de şpagă!

Şpaga cu pricina este deocamdată doar în vorbe. În cele ale fostului deputat Daniel Oajdea, exclus din partid pe motiv de vorbe grele aruncate Guvernului şi propriei formaţiuni politice. El este cel care a lansat, public, un atac la adresa lui Mihai Vădan, directorul APDRP susţinut pe această funcţie de democrat-liberalii dâmboviţeni. “Uitaţi-vă la domnul Vădan. Vă aduceţi aminte, d-le Popoviciu, când, la o întâlnire a primarilor de la Braşov, toţi cei de-acolo i-au cerut foarte clar domnului Boc să-l schimbe, pentru că-i condiţionează când le dă proiectele cu şpagă? S-a-ntâmplat ceva? Vă rog să-mi spuneţi, a fost schimbat domnul Vădan până astăzi?” a apreciat Oajdea la adresa lui Vădan, pe la jumătatea lunii trecute.
Surse din partid spun că Mihai Vădan nu a stat cu mâna-n sân, nu a ales să se bălăcărească public cu Oajdea, ci s-a adresat instanţei, pentru calomnie.
Principala vină care i se impută şefului APDRP este că Dâmboviţa are prea multe proiecte pe fonduri europene. O fi bine, o fi rău?


Regata Valeriana

Gurmand + Raiman

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro