Sindicatul „Valahia” Târgovişte, negocieri salariale la Servicii Publice Municipale și Quadra Invest SA

Distribuie:

Sindicatiul „Valahia” Târgovişte se pregăteşte de negocierea contractelor colective de muncă la SC Servicii Publice Municipale Târgovişte, adică la transportul public local, dar şi Quadra Invest SA Târgovişte, fabrica de mobilă! Liderul de sindicat Nicolae Dragodănescu recunoaşte că negocierile nu vor fi deloc uşoare pentru că, în ambele cazuri, aşteptările sunt destul de mari. La SC Servicii Publice Municipale va fi pusă din nou pe tapet tema sporurilor.

„Urmează o perioadă fierbinte din punct de vedere al Sindicatului „Valahia” Târgovişte. Avem două negocieri importante de contract colectiv de muncă, la Servicii Publice Municipale şi la Quadra, fabrica de mobilă. Şi într-o societate şi în cealaltă aşteptările sunt destul de mari şi nu vor fi nişte negocieri uşoare. SC Servicii Publice Municipale este o societate autonomă, chiar dacă acţionarul unic este municipalitatea târgovişteană. Aici avem de rezolvat problema sporurilor care trenează cam de multă vreme şi trebuiau finalizate de multă vreme, dar să sperăm că în cadrul acestor negocieri o să avem o finalitate rezonabilă.

Lucrurile acolo s-au aşezat, dar întotdeauna există loc de mai bine. La această societate pot să spun că întotdeauna a existat acea înţelegere de care a fost nevoie pentru a nu escalada o situaţie tensionată, pentru că atunci când ai o minimă tensiune o poţi aplana sau o poţi escalada, dar de fiecare dată când am apelat la conducerea Primăriei Târgovişte am constatat că a existat înţelegere şi s-a găsit soluţia corectă. Să sperăm că vom rezolva şi problema sporurilor, pentru că lucrurile sunt aşezate acolo…”, a declarat preşedintele Sindicatului „Valahia” Târgovişte, Nicolae Dragodănescu.

Distribuie:

Regata Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro