TÂRGOVIȘTE: Un liceu îi va medita, gratuit, peste vară, pe cei doi elevi care nu au luat BAC-ul

Distribuie:

Conducerea Colegiului Național “Constantin Cantacuzino” din Târgoviște țintește o promovabilitate de 100%la BAC 2020. La Cantacuzino, doar 2 elevi au ratat examenul în prima sesiune a  Bacalaureatului, ceea ce face ca unitatea școlară să fie pe locul 2 în topul școlilor din județ, după procentul de promovabilitate. Pentru a ajunge la 100%, directorul unității, Silvia Mareș a anunțat că dacă cei doi elevi vor dori, profesorii liceului îi vor pregăti gratuit în timpul vacanței școlare. Cei doi au picat proba la alegere a profilului și a specializării.

Felicitări tuturor cadrelor didactice care au pregătit elevii pentru Bacalaureat 2020! Într-un an greu, în condițiile învățământului online, absolvenții noștri au reușit sa obțină rezultate foarte bune!

Nu e 100%, dar e foarte aproape. Colegiul Cantacuzino are doi candidați respinși la proba Ed). În vacanță, profesorii cantacuzini se oferă să îi pregătească pe cei doi pentru sesiunea de toamnă. Este o nouă șansă.

Felicitări și absolvenților din serii anterioare pentru susținerea examenului!

Mulțumim cadrelor didactice implicate în organizare și desfășurare!” a precizat Silvia Mareș.

134 de elevi cantacuzini au susținut Bacalaureatul în acest an, 132 promovând. Anul trecut, Cantacuzino a fost liceul cu cea mai mare procent de promovabilitate.

Distribuie:

Regata Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro