Rotaract Club Târgoviște a finalizat proiectul O cană de fericire!, ediția a IV-a

Clubul Rotaract Târgoviște anunță finalitatea proiectul O cană de fericire !, ediția a patra la Târgoviște, desfășurat în decembrie 2019, finalitate ce a întârziat dat fiind contextul epidemiologic, starea de urgență și starea de alertă pe teritoriul României.

Proiectul a avut ca scop strangerea de fonduri în vederea achiziționării unor echipamente medicale și non-medicale, în valoare de 2845 RON, necesare la acel moment pacienților Secție de Boli Infecțioase Copii din cadul Spitalului Municipal Târgoviște. Contextul epidemiologic a impus la nivelul instituției medicale o tranziție, prin declararea locației spital suport COVID-19, ca toate cazurile de pacienți copii specifice să fie preluate de Secția Boli Infecțioase Copii – NON-COVID din cadrul Spitaluilui Județean de Urgență
Târgoviște. În consecință acțiunea de donare s-a îndreptat către secția mai sus amintită, în prezenta reprezentanților clubului și reprezentanți cadre medicale, fiind asigurați de către aceștia din urmă că gestul este bine venit pentru beneficarii de drept, lucru care nu ar fi fost posibil fără implicarea comunității și răspunsul pozitiv la campania noastră de fundraising.

Mulțumim celor care au participat și au adus contribuții la proiectul nostru O cană de fericire !, cluburilor partenere ROTARY TÂRGOVIȘTE și INTERACT TÂRGOVIȘTE și reprezentanților cadre medicale ale Secției Boli Infecțioase Copii – NON-COVID. Acțiunea de donare s-a realizat cu participarea unui număr limitat de participanți de ambele parți, cu respectarea măsurilor și normelor impuse cu privire la condițiile de siguranță epidemiologică pentru prevenirea îmbolnăvirilor cu virusul SARS-CoV-2.

#OpensOpportunities #RotaractClubTargoviste #District2241
#NoHugs #NoKisses #NoShakeHands #ENDCOVIDNOW
FACEBOOK: https://www.facebook.com/RotaractClubTgv
INSTAGRAM: @rotaracttargoviste
https://targoviste.salveaza.org

Distribuie:

Locuri de munca

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro