Pe 25 martie sărbătorim Ziua Poliției. Vezi aici ce evenimente pregătește Poliția dâmbovițeană

Poliţia dâmboviţeană vă informează cu privire la activităţile circumscrise Zilei Poliției Române, sărbătorite la data de 25 martie 2014. Astfel, în data de 21 martie, începând cu ora 10:00, Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Dâmboviţa invită jurnaliştii colaboratori să participe, alături de poliţişti, la un concurs de tir, organizat în poligonul din localitatea Ochiuri;

Pe 22 martie, începând cu ora 09:00, pe Bd. Libertăţii din municipiul Târgovişte, se vor desfăşura activităţi în cadrul concursului automobilistic „Stăpân pe volan”.

De asemenea, în perioada 22-25 martie a.c., la Muzeul Poliției Române din Târgovişte se va organiza o expoziţie foto-documentară privind activitatea poliţiei din trecut şi până în prezent. În plus, vizita la muzeu este gratuită pentru elevi şi studenţi.

În perioada 24-25 martie 2014, în zona Muzeului Poliţiei Române din Târgovişte se vor organiza ateliere de informare cu privire la oferta educaţională valabilă pentru Şcoala de Agenţi „Vasile Lascăr” Câmpina pentru anul şcolar 2014-2015.

De asemenea, pe 25 martie, începând cu ora 14:30, poliţiştii rutieri vor organiza pe raza municipiului Târgovişte un tur ciclist dedicat elevilor din clasele gimnaziale VI-VIII.

Pentru a putea participa la concurs, este necesar ca elevii să posede biciclete echipate în conformitate cu prevederile legale (sursă de lumină albă/galbenă în partea din faţă, sursă de lumină de culoare roşie şi un element reflectorizant de aceeaşi culoare în partea din spate-toate accesorile fiind funcţionale).

Distribuie:

Locuri de munca

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro