Mai mulţi bani pentru mămici!

De la 1 octombrie 2012 mămicile vor primi mai mulţi bani de la statul român.Proiectul de lege care prevede majorarea indemnizaţiei de creştere a copilului a fost aprobat la începutul acestei săptămâni de  Camera Deputaţilor cu 219 voturi pentru, un vot împotrivă şi trei abţineri. Astfel, de la începutul lunii viitoare, indemnizaţia va creşte de la 75% la 85% din venitul net obţinut în ultimele luni de activitate. De această majorare vor beneficia doar mamele care aleg să stea acasă doar un an de zile în concediu de creştere a copilului. Decizia nu se aplică şi pentru cele care aleg să stea doi ani de zile în postnatal. Pentru aceste mămici s-a stabilit un cuantum fix de 800 de lei pe lună.

 Proiectul mai aduce o veste bună deoarece prevede şi renunţarea la condiţionarea acordării concediului de creştere a copilului şi a indemnizaţiei de creştere a copilului doar pentru primii 3 copii din familie.Proiectul de lege urmează a fi trimis spre promulgare.


 


Locuri de munca Restaurante


Gurmand + Raiman

 

Daca ti-a placut acest articol il poti distribui pe:

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Te rugam sa citesti politica de confidentialitate (click pe acest link) si sa bifezi casuta de mai jos daca accepti termenii si conditiile privind comentariile


#Citeste si:

Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Hotel Pestera Angajeaza - Locuri de munca Webhosting Armand Media Flax Gopo Star Sistems Security - Paza si protectie
Andrei House Livas locuri de munca