HOTEL DÂMBOVIȚA angajează! Vezi posturile disponibile

Hotel Dambovița, unul din brandurile turismului dâmbovițean, își mărește echipa de profesioniști. Hotel Dâmbovița angajează:
– recepționeră- 2 posturi
– ospătăriță-2 posturi
– bucătar- 1 post
Relatii la telefon:0733673297 .CV-urile se pot trimite pe adresa: [email protected]

Inaugurat la Târgoviște, în anul 1974, hotelul Dâmbovița, se numără, prin arhitectură și anvergură, printre cele mai impozante clădiri din oraș, iar calitatea serviciilor, a standardelor de confort, profesionalismul angajaților o clasează printre cele mai importante unități de cazare din Târgoviște.

Hotelul Dâmbovița deține un număr de 96 de camere, dintre care două apartamente. Este dotat cu restaurant cu o capacitate de 150 de locuri și sală de conferință pentru organizarea de seminarii, simpozioane, cockteiluri. Hotelul dispune de internet- wi-fi gratuit, televizor, telefon, încălzire centrală, aer condiționat, minibar și parcare
Hotelul se află amplasat în centrul orașului, vizavi de parcul Mitropoliei și de Mitropolia Târgoviște, iar în sezonul rece, turiștii pot beneficia de serviciile patinoarului din fața terasei Arsenal, situată în apropierea hotelului. Hotelul Dâmbovița oferă servicii complete clienților care aleg fie să-și petreacă câteva zile de relaxare, fie să organizeze diferite evenimente.

 

 


Regata Valeriana

Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro