Două sportive dâmbovițene s-au întors cu 6 medalii de la Campionatul European de Karate WUKF din Belgia

Rezultate foarte bune pentru județul Dâmbovița la Campionatul European de Karate WUKF din Belgia Herstal Liege, de unde două sportive dâmbovițene, Denisa Ciocoiu și Bianca Ciocoiu, s-au întors cu 6 medalii.

Cele două fete, legitimate la Clubul Sportiv Universitatea Brașov, sunt antrenate de antrenor profesor Vasile Leurzeanu, la Sportiv Kidava Pucioasa.

Astfel, în competiția europeană, ce a avut loc în acest sfârșit de săptămână, Denisa Elena Ciocoiu  a obținut locul I la proba de kumite shobu sanbon, echipe 15-17 ani , locul I la proba de kumite echipe rotativ 15-17 ani, și locul III la proba de kumite individual shobu sanbon 15-17 ani -55kg.


Georgiana Bianca Ciocoiu a obținut locul I la proba de kumite individual shobu sanbon 15-17 ani +55 kg, locul II la proba de kumite echipe shobu sanbon 15-17 ani și locul III la proba de kumite echipe rotativ.

Sportivele locuiesc în Vulcana Pandele și se antrenează în cadrul Clubului Sportiv Kidava Pucioasa. Așa cum am aflat de la antrenorul lor, fetele sunt legitimate la Clubul Sportiv Universitatea Brașov, care are contract colaborare cu Clubul Kidava Pucioasa, în sensul că îi susține financiar pe sportivi, pentru că Pucioasa nu are bani.

11391132_958006967583027_5517914184511878391_n

karate


Locuri de munca Restaurante


Gurmand + Raiman

 

Daca ti-a placut acest articol il poti distribui pe:

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Te rugam sa citesti politica de confidentialitate (click pe acest link) si sa bifezi casuta de mai jos daca accepti termenii si conditiile privind comentariile


#Citeste si:

Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Hotel Pestera Angajeaza - Locuri de munca Webhosting Armand Media Flax Gopo Star Sistems Security - Paza si protectie
Andrei House Livas locuri de munca