Elevii din Runcu și Bezdead le-au oferit un strop de bucurie unor bătrâni cu dizabilități din Pucioasa

      Cu prilejul  Zilei Internaţionale a Persoanelor Vârstnice – 1 octombrie, în cadrul Centrului de Îngrijire și Asistență Pucioasa, din subordinea Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Dâmboviţa,  au fost sărbătoriți  cei 56 beneficiari vârstnici cu dizabilități.

Astfel, astăzi, elevi de la Școala gimnazială Runcu și Școala Gimnazială Grigore Rădulescu-Bezdead  au  susținut  un program de cântece, poezii și dansuri, sub genericul “Bucurii și amintiri într-o zi frumoasă de toamnă” .

Beneficiarii din cadrul Centrului de Îngrijire și Asistență Pucioasa  au participat și la o masă festivă, meniul fiind asigurat de către CAR Pensionari Speranța Pucioasa, iar ziua s-a încheiat cu audiții muzicale.

     „Această zi trebuie sa fie o zi specială nu doar pentru seniorii din întreaga lume, pe care îi sărbătorim la această dată, ci pentru noi toți, cei care ar trebui să le arătăm respect și prețuire pentru eforturile și reușitele de care au dat dovadă de-a lungul timpului”, a declarat Cristiana Bucur, director DGASPC Dâmbovița.

centru-pucioasa (1)_600x450 centru-pucioasa (2)_600x450 centru-pucioasa (3)_600x450 centru-pucioasa (5)_600x450 centru-pucioasa (6)_600x450 centru-pucioasa (7)_600x450 centru-pucioasa (8)_600x450 centru-pucioasa (9)_600x450 centru-pucioasa (10)_600x450

 

 

Distribuie:
corneliu radupopa USRPLUS

Regata Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro