Gazeta Dambovitei | Cele mai noi știri din Targoviște și Dâmbovița

Ediția de vineri, nr. 3659
3-12-2021

Un nou an universitar pentru Facultatea de Științe și Arte Târgoviște

Facultatea de Științe și Arte, din cadrul Universității Valahia Târgoviște, și-a deschis astăzi porțile pentru studenți și profesori, care vor începe noul an universitar, cu multe provocări și oportunități.

„Începutul unui nou an universitar este un moment emoționant și energizant pentru mine și nici în acest an nu este diferit.

Sunt Cristinel Mortici, decan al Facultății de Științe și Arte, și sunt încântat să vă urez bun venit ȋn facultatea noastră, pentru ceea ce știu că va fi unul dintre momentele cele mai dinamice și influente din viața dumneavoastră.

Noi suntem mândri și vă mulțumim că ați ales Facultatea de Științe și Arte pentru a studia. Ne-ați încredințat sarcina de a va oferi o educație de cea mai bună calitate. Este o sarcină la care ne vom îmbarca cu mare plăcere și entuziasm, și de asemenea, cu cea mai mare seriozitate.

Corpul academic al facultății noastre este format din profesioniști ȋn domeniu, bine recunoscuți pe plan național și internațional cum sunt profesorul de chimie Radu Setnescu – reprezentant al României la Laboratoarele CERN din Geneva, pe care ȋl așteptăm ȋn semestrul al doilea să ȋmpărtășească experiența trăită studenților săi sau „Noua regină a Traviatei”, după cum titra „L’est Republicain” din Nancy – maestra Felicia Filip.

Ambiția noastră este ca dumneavoastră să beneficiați din plin de cunoștințele pe care profesorii noștri vi le vor oferi. Cunoștințele profesionale specifice și aptitudinile pe care le veți achiziționa din facultate sunt în mod natural importante atunci când vă veți începe cariera, iar capacitatea de reflecție și gândirea critică – nucleul a ceea ce numim educație – vă vor oferi, de asemenea, un fundament ȋn procesul de devenire cetățean al societății.

Activitatea noastră se bazează pe libertate și responsabilitate, fapt care ne permite să educăm persoane competente, care reușesc în competiția globală și produc valoare pentru societate, atât în ​​timpul și după terminarea studiilor. Scopul pe care ȋl urmărim nu este numai oferirea unei diplome, ci să ne regăsim ca o forță motrice care se adaptează în mod continuu la nevoile societății.

Feedback-ul este important pentru noi și ne ajută la îmbunătățirea calității programelor noastre. Profitați de această oportunitate”, a spus în cuvântul de deschidere Cristinel Mortici, decanul facultății.

  Așa cum se arată pe site-ul facultății târgoviștene, misiunea Facultăţii de Ştiinţe şi Arte este formarea de specialişti în domeniul ştiinţelor exacte şi artelor, care prin cunoştinţele acumulate în timpul studiilor universitare să răspundă cerinţelor pieţei de muncă din ţară şi de peste hotare. Absolvenţii acestei facultăţi vor putea lucra după terminarea studiilor în învăţământul preuniversitar şi universitar, în cercetare, în laboratoare de profil din sectorul economic, unităţi de artă si cultură etc.

Citește și Facultatea de Teologie Ortodoxă și Științele Educației din Târgoviște și-a deschis porțile pentru studenți

 

Distribuie:

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


hymarco
novarealex1.jpg Valeriana

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]
Gopo

CITEȘTE ȘI

soundservice SPMT
Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Webhosting Armand Media