De Crăciun, deţinuţii din Penitenciarul Mărgineni fac fapte bune

Deţinuţii de la Penitenciarul Mărgineni vor să păstreze viu spritul sărbătorilor de iarnă. În acest an,  în preajma Crăciunului, aceştia vor desfăşura o serie de activităţi  culturale, artistice dar şi activităţi caritabile. Scopul acestor iniţiative este de a promova valorile şi tradiţiile creştin-ortodoxe în rândul persoanelor private de libertate.
În acest sens, se vor organiza concursuri cu tematică specifică, Naşterea Domnului, o expoziţie cu obiecte realizate de persoanele private de libertate din cadrul Cercului de arte plastice Nicolae Grigorescu, un cenaclu literar cu tema “Vorbe din suflet despre Crăciun!” şi  aceştia vor putea viziona şi materiale informative despre sărbătorile religioase din această perioadă sau semnificaţia obiceiurilor de iarnă.

Pentru a-i determina pe deţinuţi să conştientizeze şi să implice şi mai mult în rezolvarea problemelor comunităţii, se vor desfăşura şi acţiuni de voluntariat constând în participarea la  campanii cu scop caritabil, în vederea sprijinirii unor persoane cu nevoi speciale.

Anul acesta deţinuţii vor participa, de asemenea, la slujbe religioase şi la împodobirea bradului de Crăciun.

Distribuie:

Locuri de munca difamcom

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro