Atenţie şoferi!

Distribuie:

Iarna îşi intră treptat în drepturi, iar vremea din ultimul timp nu a fost deloc favorabilă traficului. Căderile de ninsoare din unele zone ale judeţului au provocat blocaje rutiere. IPJ Dâmboviţa a emis mai multe recomandări privind siguranţa în trafic în aceste condiţii meteorologice. Şoferii care nu respectă avertismentele şi nu-şi echipează corespunzător vehiculele riscă amenzi foarte mari.

Având în vedere avertizarea meteorologică din această după-amiază, poliţia dâmboviţeană recomandă tuturor conducătorilor auto care pornesc la drum lung să se informeze cu privire la starea carosabilului pe traseul pe care îl au de parcurs, să-şi echipeze corespunzător autovehiculul şi să  păstreze în interiorul acestuia haine groase, pături şi alimente,  telefonul mobil încărcat iar în rezervor să existe combustibil suficient .

 „Operatorii de transport care deţin autovehicule cu masa totală maximă autorizată mai mare de 3,5 tone au obligaţia legală de a monta pe roti lanţuri sau alte echipamente antiderapante omologate. Pentru neechiparea corespunzătoare a vehiculelor iarna,  se retrage certificatul de înmatriculare, iar valoarea amenzii este de la 630 la 1.470 de lei, respectiv intre 9 si 21 puncte amendă”, se arată în comuncatul de presă emis de IPJ Dâmboviţa.

Distribuie:

Regata Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro