ANOFM ia măsuri benefice pentru cei care îşi caută un loc de muncă

Ca parte a campaniei derulată de Agenţia Naţională pentru Ocuparea forţei de Muncă, “Mai informat, mai multe şanse!” ANOFM va publica zilnic, printr-un comunicat de presă postat pe site-ul instituţiei, locurile de muncă vacante declarate de angajatori.

Acest lucru se întâmplă datorită faptului că din 22 octombrie va intra în vigoare noua prevedere introdusă prin Legea nr. 250 din 19 iulie 2013, potrivit căreia angajatorii au obligaţia informarii agenţiilor pentru ocuparea forţei de muncă teritoriale, ocuparea locurilor de muncă vacante care au fost comunicate, în termen de o zi de la data ocupării acestora, în condiţiile legii.

Şi pentru că trăim într-o eră a informaţiilor şi a vitezei ANOFM pune la dispoziţia celor care caută un loc de muncă Serviciul Electronic de Mediere a Muncii pe care îl puteţi găsi pe site-ul http://www.semm.ro/LMV/home.seam , dar şi reţeua de cooperare între serviciile publice de ocupare a forţei de muncă europene creată pentru facilitarea liberei circulaţii a lucrătorilor în cadrul Spaţiului European şi Elveţia, EURES  Romania,  http://eures.anofm.ro/

De asemenea ANOFM pune la dispoziţia celor interesaţi şi un pliant din care pot afla informaţii despre modalităţile de căutare a unui loc de muncă atât în ţară, cât şi în străinătate. (foto)

Distribuie:

Locuri de munca difamcom

novarealex1.jpg Valeriana

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro