Amenzi de peste 14.000 de lei, într-o singură zi

Poliţiştii dâmboviţeni au desfăşurat o serie de activităţi preventive şi de constatare a faptelor antisociale, pe raza întregului judeţ, pe 19 februarie. În urma acestora au fost aplicate 67 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 14 648 de lei.

Dintre acestea, 52 au fost pentru încălcarea legislaţiei privind circulaţia pe drumurile publice, 7 pentru nerespectarea prevederilor legale privind protejarea populaţiei împotriva activităţilor comerciale ilicite şi 7 pentru nerespectarea normelor de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice.

În cadrul acţiunii, poliţiştii au depistat doi bărbaţi, de 30 şi 61 de ani, în timp ce conduceau autovehicule pe drumurile publice fără a poseda permis de conducere, respectiv având permisul de conducere anulat.

Pe numele acestora, a fost întocmit dosar penal, urmând ca la finalizarea cercetărilor să se propună soluţie legală prin Parchet.

De asemenea, poliţiştii specializaţi în investigarea fraudelor au procedat la ridicarea în vederea confiscării a peste 1 100 de kilograme de produse cerealiere şi 300 de pâini, pentru care nu s-au putut prezenta documente legale de provenienţă sau transport.


Valeriana

Gurmand + Raiman
Daca ti-a placut acest articol il poti distribui:

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro