Gazeta Dambovitei | Cele mai noi știri din Targoviște și Dâmbovița

Ediția de luni, nr. 3704
17-1-2022
amenzi_politie_600x390

Amenzi de peste 14.000 de lei, într-o singură zi

Poliţiştii dâmboviţeni au desfăşurat o serie de activităţi preventive şi de constatare a faptelor antisociale, pe raza întregului judeţ, pe 19 februarie. În urma acestora au fost aplicate 67 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 14 648 de lei.

Dintre acestea, 52 au fost pentru încălcarea legislaţiei privind circulaţia pe drumurile publice, 7 pentru nerespectarea prevederilor legale privind protejarea populaţiei împotriva activităţilor comerciale ilicite şi 7 pentru nerespectarea normelor de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice.

În cadrul acţiunii, poliţiştii au depistat doi bărbaţi, de 30 şi 61 de ani, în timp ce conduceau autovehicule pe drumurile publice fără a poseda permis de conducere, respectiv având permisul de conducere anulat.

Pe numele acestora, a fost întocmit dosar penal, urmând ca la finalizarea cercetărilor să se propună soluţie legală prin Parchet.

De asemenea, poliţiştii specializaţi în investigarea fraudelor au procedat la ridicarea în vederea confiscării a peste 1 100 de kilograme de produse cerealiere şi 300 de pâini, pentru care nu s-au putut prezenta documente legale de provenienţă sau transport.

Distribuie:

Leave a reply


hymarco
novarealex1.jpg Valeriana

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]
getsbet Gopo

CITEȘTE ȘI

kiss2022-01.jpg
romserv.jpg
Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Webhosting Armand Media