FOTO – Gazeta Dâmboviţei, invitată la Conferinţa Naţională a Agricultorilor

La invitaţia Asociaţiei Profesionale Matei-Voievod Târgovişte L.A.P.A.R. Dâmboviţa, Gazeta Dâmboviţei a fost astăzi reprezentată la Conferinţa Naţională a Agricultorilor, desfăşurată la Bucureşti, cu tema “Agricultura românească, între subzistenţă şi performanţă”. La eveniment, alături de reprezentanţii Ligii Asociaţiilor Producătorilor Agricoli din România (LAPAR), Academiei de Ştiinţe Agricole şi Silvice şi mulţi alţi invitaţi, a luat parte şi preşedintele României, Traian Băsescu, care a declarat că a venit la această dezbatere pentru că este şi el “un mic agricultor” şi şi-a exprimat deschis dorinţa de a se înscrie în LAPAR, după ce-şi va termina mandatul. Un alt invitat important a fost ministrul agriculturii, Daniel Constantin, care a vorbit despre modificările propuse pentru noul PNDR, dar şi pe multe alte teme de interes pentru agricultură.

Nu ptea lipsi dâmboviţeanul Adrian Rădulescu, agricultor, la rândul lui,  preşedinte de onoare LAPAR.

Din judeţul nostru, au participat la această dezbatere 19 membri ai Asociaţiei Profesionale Matei-Voievod Târgovişte L.A.P.A.R. Dâmboviţa (foto 1 ). Gazeta Dâmboviţei le mulţumeşte reprezentanţilor acestei asociaţii, pentru invitaţia de a participa la un eveniment atât de important pentru România, în general, şi pentru judeţul nostru, pământul fiind, aşa cum a spus astăzi preşedintele LAPAR şi au accentuat ceilalţi vorbitori, cu precădere preşedintele ţării, ‘”principalul mijloc de producţie şi bunul national, ce nu trebuie înstrăinat”.

În zilele următoare vom reveni cu materiale despre temele importante abordate astăzi la conferinţa agricultorilor, dar şi noutăţi pe care agricultorii dâmboviţeni trebuie să le cunoască, mai ales că, pentru această primăvară a fost deja anunţată deschiderea sesiunii de depunere de proiecte pe măsura 121.

fermierii 5

fermierii 4

fermieri 3

fermierii 2

fermieri

fermierii 7

fermierii 8

fermieri 10

 


Regata Valeriana

Gurmand + Raiman
Daca ti-a placut acest articol il poti distribui:

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro