Costel Preda, directorul Direcției Silvice: ”Nu avem către personalul silvic absolut nicio datorie”

Angajații Direcției Silvice Dâmbovița sunt printre puținii angajați care nu au motive să se plângă la locul de muncă. Cel puțin asta reiese din declarațiile directorului instituției, Costel Preda care, la ultima conferință de presă, a ținut să precizeze că, deși județul nostru se află se locul 7 în țară, ca și număr de angajați ai Direcției Silvice, personalul silvic dâmbovițean este la zi cu salariile, cu echipamentele necesare: ”Nu avem către personalul silvic absolut nicio datorie. Nu este ușor să asiguri salarii pentru 450 de oameni și nu întârziem un minut. Tichete de masă, salarii, echipament, atât de protecție, cât și uniforme pentru silvicultori. …la noi, la Dâmbovița, sindicatul eu vreau să fie inexistent, în sensul că nu pot să ceară ceva, pentru că noi ne facem datoria către personal. Avem sprijinul total al Regiei Naționale a Pădurilor. De fiecare dată, domnul director general Crăciunescu îmi spune A fi manager înseamnă să-ți faci treaba pe linie de silvicultură, cât și față de angajați”, spune Costel Preda.

Acesta a ținut să îi roage pe proprietari să se îndrepte către Direcția Silvică Dâmbovița și nu către ocoalele private, nu pentru că există dușmănie față de acestea, ci pentru că trebuie ”Să câștige pădurea românească”.

 Citește și

DIRECŢIA SILVICĂ DÂMBOVIŢA ARE GRIJĂ DE PATRIMONIUL “VERDE” AL JUDEŢULUI

DIRECŢIA SILVICĂ DÂMBOVIŢA A TRIMIS LA EXPORT ZECI DE TONE DE FRUCTE DE PĂDURE

Distribuie:

Locuri de munca difamcom

novarealex1.jpg Valeriana

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Un gand despre “Costel Preda, directorul Direcției Silvice: ”Nu avem către personalul silvic absolut nicio datorie”

  • 23 septembrie 2014 at 23:29
    Permalink

    Stiti D-LE Director PREDA , cat se fura zilnic la ocolul STURZENI se vinde cu 800 ron caruta mai ales vinerea si sambata cu stirea tuturor politie brigadieri pentru ca vinde PADURARII ,SUA NU SE STIE????? ziceti ca va faceti treaba domnule PREDA sau stiti de toate astea DNA – ce face

    Reply

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro