Gazeta Dambovitei | Cele mai noi știri din Targoviște și Dâmbovița

Ediția de luni, nr. 3662
6-12-2021
ajofm4

111 locuri de muncă vacante în Europa

Persoanele interesate să se angajeze prin reţeaua EURES, au la dispoziţie  în această  săptămână, următoarele oferte:

Malta: 10 locuri de ÎNGRIJITOR CLĂDIRI ,CAMERE – asigură curățenia în clădiri şi camere; CV – ul şi scrisoarea de intenţie se transmit în limba engleza.

Norvegia: 2 locuri

BUCATAR PREPARATE INDIENE – se solicită diplomă de bucatar în bucataria indiană, experienţa de 5-10 ani, iar experienţa de lucru în bucătării europene cu specific indian constituie avantaj.

Germania: 4 locuri

-OPERATOR  (m/f)  MASINI PLASTICE EXTRUDARE, TURNARE, INJECTIE) – se solicită calificare profesională  în domeniul maselor plastice; Constituie avantaj experienta în domeniu; Este necesar permis de conducere şi masină.

Marea Britanie:7 locuri de ASISTENT MEDICAL –  minim 6 luni experiență în îngrijirea persoanelor în vârstă şi administrarea tratamentului prescris de medici.

Irlanda: 5 locuri

INGINER SOFTWAER  – condiţii de angajare: diplomă în specializarea de informatică sau experienţă echivalentă; experienţa în inginerie software şi / sau administrarea sistemelor; experienţă în construirea instrumentelor şi cadrelor din procese complexe automatizate; abilităţi excelente de comunicare

INGINER SISTEM – licenţă în informatică, ingineria calculatoarelor sau program echivalent, 6 ani de experienţă  şi experienţă în domeniu similar; abilităţi analitice excelente de rezolvarea problemelor; abilităţi excelente de comunicare;

Belgia: 4 locuri

 MANAGER PROIECT – condițiile de ocupare pentru acest post sunt: studii universitare cu o experienţă de 6 ani în IT sau studii non-universitare cu o experiență de 12 ani în IT; abilități în managementul de proiect; buna cunoaştere a standardelor şi metodologiilor managementului de proiect și cunoştinţe tehnice bune cu privire la aspectele proiectelor; metode eficiente de raportare; capacitatea de a sustine prezentari.

 EXPERT CURĂTARE șI  EFICIENȚĂ  ENERGETICĂ A VEHICULELOR – expertul este responsabil tehnic în mai multe proiecte de cercetare orientate spre client în industrie, în domeniul vehiculelor ecologice şi eficiente energetic. Trebuie să aibă expertiză tehnica  în sisteme mecatronice de putere (mare) la vehicule şi în aplicarea lor.

Ungaria: 75 locuri

–   ŞOFER DE CAMION INTERNAŢIONAL   – transport international cu camion frigorific şi camion cu prelata; minim 1 an experienţă în spaţiul Uniunii Europene; documentele se trimit prin e-mail la adresa: [email protected], iar limba utilizată pentru scrierea cv-ului, este limba romană. Candidaţii trebuie să vorbeasca doar limba romana;

Polonia: 4 locuri

– ANALIST AR(departamentul de angajamente)  – angajatorul solicită experienţă în relații cu clientii, capacitatea de a lucra cu termen limită şi sub presiune.

Detalii suplimentare se pot obţine pe  site-ul www.dambovita.anofm.ro  sau prin e-mail:[email protected]

Distribuie:

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


hymarco
novarealex1.jpg Valeriana

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]
Gopo

CITEȘTE ȘI

soundservice SPMT
Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public [newsletter_form]
Webhosting Armand Media