Investind în viitorul nostru comun – Cea de-a 8-a conferință în domeniul evaluării politicii de coeziune

Direcția Generală pentru Politică Regională și Urbană din cadrul Comisiei Europene organizează conferința “Investind în viitorul nostru comun – Cea de-a 8-a conferință în domeniul evaluării politicii de coeziune”. Evenimentul va avea loc la București, în perioada 20-21 iunie 2019, și face parte din calendarul evenimentelor sprijinite de Președinția română a Consiliului UE.

În cadrul conferinței, decidenți politici, reprezentanți ai autorităților naționale, regionale și locale, precum și ai autorităților de management, experți în domeniul evaluării, reprezentanți ai mediului academic, societății civile și ai altor părți interesate vor reflecta asupra rolului și contribuției politicii de coeziune la promovarea investițiilor publice orientate spre performanță și la dezvoltarea unei culturi în domeniul evaluării în statele membre.

Data: 

20/06/2019 (All day) – 21/06/2019 (All day)

Locul: 

Hotel Radisson Blu București

Participă la dialogul nostru asupra modului în care politica de coeziune poate contribui în continuare la consolidarea unui demers bazat pe rezultate în investițiile din întreaga Europă în beneficiul cetățenilor europeni.

Vizitează pagina conferinței “Investind în viitorul nostru comun – Cea de-a 8-a conferință în domeniul evaluării politicii de coeziune”Căutați traducerile disponibile pentru linkul precedentEN•••, în care sunt disponibile agenda și descrierea evenimentului, precum și platforma de înregistrare. Termenul-limită pentru înregistrare este data de 10 iunie 2019.

Te așteptăm la conferința ce va avea loc la București! Nu rata această ocazie deosebită!

Informații suplimentare sunt disponibile la: [email protected]

 


Regata Valeriana

Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro