VREMEA: Vezi cu ce temperaturi încep săptămâna principalele localități din județ

TÂRGOVIȘTE – Luni, 4 mai

Târgoviștenii încep săptămână cu o vreme frumoasă cu cer variabil și fără șanse de precipitații, în timpul zilei. Viteza vântului nu va depăși 1, 5 metri pe secundă, iar temperatura maximă va fi de 14 grade celsius. În timpul nopții vom avea parte de cer înnorat și o temperatură maximă de 15 grade, fără șanse de precipitații dar cu o ușoară intensificare a vitezei vântului până la 2,1 metri pe secundă.

GĂEȘTI 

La Găești, începutul de săptămână aduce temperaturi de până la 19 grade, cu cer variabil mai mult senin, cu o briză ușoară de 3,3 metri pe secundă, fără șanse de precipitații. În timpul nopții, temperatura nu va depăși 14 grade, dar nu sunt așteptate precipitații, iar vântul mai scade din intensitate.

PUCIOASA

La Pucioasa, săptămâna începe cu cer variabil și posibilitatea unor precipitații slabe. Temperaturile nu depășesc 13 grade, atât în timpul zile, cât și în timpul nopții. Nu sunt așteptate, însă, precipitații abundente. 

TITU 

La Titu, nu sunt șanse de precipitații în prima zi a săptămânii. Cerul va fi variabil, iar temperatura ajunge până al 17 grade. Vântul va sufla ușor cu până o.3 metri pe secundă. Același regim termic se va păstra și în timpul nopții.

MORENI 

Nici morenarii nu încep săptămâna cu precipitații. Cerul va fi variabil, iar temperatura maximă ajunge la 15 grade. În timpul nopții se va înnora, iar temperatura scade față de zi cu 3- 4 grade.

 


Valeriana heidelbergcement


Gurmand + Raiman caleatargovetilor
Daca ti-a placut acest articol il poti distribui:

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Statistici Trafic Google Analytics
Statistici Trafic.ro