Vreme caldă și instabilă! Vezi prognoza de weekend!

PROGNOZA METEOROLOGICĂ PENTRU INTERVALUL
08.06.2019 ORA 09 – 09.06.2019 ORA 09
Vremea va fi caldă, dar și în general instabilă. Mai ales după-amiază și seara, cu precădere în zona deluroasă și în jumătatea de est a regiunii, local vor fi înnorări temporar accentuate, averse ce vor avea și caracter torențial, descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului ce pot lua aspect de vijelie și căderi de grindină. În intervale scurte de timp sau prin acumulare, pe arii restrânse, cantitățile de apă vor depăși 15…25 l/mp. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 26 și 31 de grade, iar cele minime între 14 și 18 grade.
LA MUNTE
Instabilitatea atmosferică va fi accentuată, îndeosebi după orele prânzului și seara și se va manifesta prin înnorări temporar accentuate, averse ce vor avea și caracter torențial, descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului ce vor lua aspect de vijelie și căderi de grindină. În intervale scurte de timp sau prin acumulare, cantitățile de apă vor depăși 15…25 l/mp și posibil izolat 35 l/mp. Valorile termice vor crește ușor față de cele din ziua precedentă.

PROGNOZA METEOROLOGICĂ PENTRU INTERVALUL
09.06.2019 ORA 09 – 10.06.2019 ORA 09
Instabilitatea atmosferică va fi accentuată, mai ales după-amiaza și seara. Vor fi înnorări temporar accentuate, pe arii relativ extinse averse ce vor avea și caracter torențial, frecvente descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului ce pot lua aspect de vijelie și căderi de grindină. În intervale scurte de timp sau prin acumulare, cantitățile de apă vor fi depăși 20…25 l/mp și pe arii restrânse 35…50 l/mp. Temperaturile maxime, în scădere față de ziua anterioară, vor fi cuprinse între 24 și 29 de grade, iar cele minime se vor încadra între 13 și 18 grade.
LA MUNTE
Gradul de instabilitate atmosferică va fi în continuare accentuat, mai ales după-amiaza și seara. Vor fi înnorări temporar accentuate, averse ce vor avea și caracter torențial, frecvente descărcări electrice, intensificări ale vântului, vijelii și căderi de grindină. În intervale scurte de timp sau prin acumulare, cantitățile de apă vor depăși local 20…25 l/mp și izolat 35…50 l/mp. Regimul termicnu va avea variații semnificative față de cel din intervalul anterior.

PROGNOZA METEOROLOGICĂ PENTRU INTERVALUL
10.06.2019 ORA 09 – 11.06.2019 ORA 09
Instabilitatea atmosferică se va menține accentuată. Mai ales după-amiaza și seara vor fi înnorări temporar accentuate, averse ce vor avea și caracter torențial, frecvente descărcări electrice, intensificări ale vântului ce pot lua aspect de vijelie și căderi de grindină. În intervale scurte de timp sau prin acumulare, local cantitățile de apă vor fi mai însemnate. Temperaturile maxime se vor încadra între 24 și 28 de grade, iar cele minime între 13 și 18 grade.
LA MUNTE
Gradul de instabilitate atmosferică se va menține ridicat, îndeosebi după-amiaza și seara. Vor fi înnorări temporar accentuate, averse, frecvente descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului, ce pot lua aspect de vijelie și căderi de grindină. Ploile vor avea și caracter torențial, astfel că în intervale scurte de timp sau prin acumulare, cantitățile de apă vor fi local mai însemnate. Regimul termic va fi comparabil cu cel din intervalul precedent.


Regata Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro